Loading...

Zorgverzekering Poeldijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Poeldijk. Veel gekozen partijen zijn CZ, Menzis, Achmea, VGZ, FBTO. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Matcht jouw geldende dekking bij jouw situatie? Geholpen door onze slimme zorgvergelijker kan men vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld mindfulness + acupunctuur. Overstappen van polis is razendsnel afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is tamelijk niet eenvoudig. Begrippen als Keuzevrijheid + Wlz zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van CZ of Pro Life tot o.a. Delta Lloyd en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een goede verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij deze zorgvergelijker vind je rap en eenvoudig een goede verzekering die spoort met jouw zorgwensen. Kom je er niet uit? Op onze website spot je makkelijke gegevens m.b.t. de basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Oude Niedorp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Poeldijk? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – inclusief handige filters – tref je supersnel welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Besured, Anderzorg, Promovendum betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-poeldijk


Betrouwbare zorgpolis in Poeldijk?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Nieuwkuijk afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Op deze pagina tref je een aantal onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutiepolis kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Alzheimer of Incontinentie, echter ook PDD-NOS en Polyposis nasi. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Westland) of juist een opleiding. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Poeldijk?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Poeldijk of omgeving. Maar dat kan natuurlijk ook direct en simpeler online. Hier tref jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 18 keer p/jaar).
 7. Beslis over een vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. Zekur verzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Poeldijk?

Jouw basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Poeldijk. Hiermee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Huisarts, Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek maar ook Dieetadvies, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Check de algemene voorwaarden van jouw huidige dekking en controleer wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina bekijk jij een paar gangbare zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Poeldijk wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: trek even na of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Poeldijk. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Poeldijk? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €45 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Poeldijk moet wel een contract hebben met je verzekering. Tevens zijn er meerdere zorgbedrijven in de buurt van Westland. Neem nou podotherapie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg maar ook psychologische zorg, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij C4Me of VGZ. Controleer de condities van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Dekking Podotherapie.

Verzekeringskantoor in Poeldijk

Wil je het liefstpersoonlijk contact t.a.v. een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Poeldijk. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur bekijkt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Poeldijk