Loading...

Zorgverzekering Piershil Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Piershil. Denk bijvoorbeeld aan CZ, VGZ, FBTO, Achmea, Menzis. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om jouw huidige polis goed door te nemen. Klopt deze actuele verzekering met jouw behoeften? Via de handige zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende zekerheden als fysiotherapie of chiropractie. Overstappen van polis is razendsnel geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is best gecompliceerd. Begrippen als Gecontracteerde zorg + Betalingsregeling zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van C4Me of Pro Life tot o.a. Ditzo en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een betrouwbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van de zorgvergelijker vind je snel en moeiteloos een goede verzekering die spoort met de behoeften. Meer info? Op onze website lees je nuttige informatie aangaande de naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Oud Gastel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Piershil? De kosten van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De voordeligste polis verschilt per persoon. De premie komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via onze vergelijker – en de speciale filters – zoek jij supersnel welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-piershil


Betrouwbare zorgpolis in Piershil?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Nieuwer Ter Aa afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Hierna bekijk je belangrijke begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorgverleners waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor aandoeningen als Brandwond of Hersenabces, echter ook Persoonlijkheidsstoornis en Vasculitis. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (max €500). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra polis voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Korendijk) of via een vereniging. Het voordeel is een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Piershil?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Piershil of in een omliggende plaats. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger d.m.v. internet. Op deze pagina bekijk je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (onder andere zes keer).
 7. Bepaal de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Promovendum verzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Piershil?

Jouw basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Piershil. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts maar ook Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Verloskundige zorg. Bekijk de voorwaarden van jouw huidige dekking om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Hieronder check je een aantal algemene zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Piershil wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: check even of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Piershil. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Piershil? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Piershil is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog meerdere zorgbedrijven in en rondom Korendijk. Denk aan: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie en apotheek, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij FBTO of PMA. Raadpleeg de dekking van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Pigmentbehandeling.

Verzekeringskantoor in Piershil

Heb jij het liefst face to face contact rondom jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Piershil. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon bespreekt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Piershil