Loading...

Zorgverzekering Pesse Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Pesse. Veel gekozen partijen zijn CZ, VGZ, FBTO, OHRA, Achmea. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om het huidige contract goed te bekijken. Past deze afgesloten polis met jouw wensen. Met medewerking van deze snelle zorgvergelijker kun jij rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden als ergotherapie / anticonceptie. Het overstappen is echt zo afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is soms niet eenvoudig. Feiten zoals Ziekenfonds of Combinatiepolis zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Promovendum of National Academic tot bijv. De Goudse en Univé. Hoe vind ik een aantrekkelijke aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Geholpen door een zorgvergelijker detecteer je direct en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die klopt met alle zorgwensen. Is het lastig? Op deze website spot jij makkelijke gegevens over de aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Ottersum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in januari 2023 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Pesse? De premies van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met onze vergelijker – met uitgebreide functies – bekijk jij snel welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg is meestal wel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-pesse


De beste zorgpolis in Pesse?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Nieuwediep afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Interpolis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Op deze site vind je belangrijke onderdelen waar je zeker op moet letten. Met deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorginstellingen voor bijvoorbeeld Coulrofobie of Hypopyon, en tevens voor bijv. Organisch psychosyndroom en Psychopathie. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (maximaal €500). Het voordeel is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Hoogeveen) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Vaak is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Pesse?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Pesse of in een omliggende plaats. Let op: je doet dit veel rapper en simpeler via het internet. Hier lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 6 per jaar).
 7. Kies een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. OZF verzekering) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Pesse?

Jouw basisverzekering dekt allerlei zorgkosten in Pesse. Op die manier worden kosten gedekt van o.a. Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis. Echter ook Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Lees de polisvoorwaarden van de huidige dekking en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina bekijk je enige algemene zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Pesse wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inventariseer of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Drenthe. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Pesse. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Pesse? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Pesse moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog vele zorginstellingen in en rondom Hoogeveen. Bijvoorbeeld: podotherapie, kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek en ook apotheek, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij CZ en Ohra. Check de voorwaarden van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Persoonlijke alarmeringsapparatuur.

Verzekeringskantoor in Pesse

Houd jij van persoonlijk contact aangaande de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Pesse. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon inventariseert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Pesse