Loading...

Zorgverzekering Persingen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Persingen. Veel gekozen partijen zijn CZ, VGZ, FBTO, Achmea, Menzis. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om het huidige contract goed door te nemen. Klopt de huidige zorgverzekering bij jouw situatie? Geholpen door onze snelle zorgvergelijker kan jij direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals chiropractie plus vergoeding bril en contactlenzen. Het overstappen is echt zo afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is redelijk moeilijk. Begrippen als Tandartsverzekering + Risicoselectie zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van ZorgDirect of OZF tot aan Ditzo en Stad Holland. Hoe stap ik over naar een professionele aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Geholpen door een zorgvergelijker bekijk je vlug en makkelijk een betrouwbare verzekering die klopt met de zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina bekijk je makkelijke adviezen m.b.t. de eigen risico, naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Otterlo zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Persingen? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van de vergelijk module – met uitgebreide functies – tref jij binnen 1 minuut welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot eind januari 2023. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, Besured, HEMA is vaak een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-persingen


De beste zorgpolis in Persingen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Nieuwebrug afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, United Consumers, Univé, Interpolis. Op deze pagina lees je meer over een aantal factoren die van belang zijn. Met deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Carpenter-syndroom of Hypoxie, maar ook Münchhausen by proxy en Progeria. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (niet meer dan €500). Het voordeel is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra aanvulling voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Ubbergen) of via een opleiding. Je hebt recht op een lagere premie (korting van 5-10%). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Persingen?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Persingen of omgeving. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever online. Hier vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 9 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. ONVZ verzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Persingen?

De basispolis betaalt veel voorkomende zorgkosten in Persingen. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Echter ook Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Logopedie, Revalidatiezorg. Inventariseer de voorwaarden van jouw huidige dekking om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hierna lees je een paar gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Persingen wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: trek even na of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Persingen. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Persingen? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €50 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Persingen moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er meerdere zorginstanties in de regio Ubbergen. Neem nou ergotherapie, kraamzorg, logopedie, podotherapie of ook plastische chirurgie, audicien, haptonomie, psychologische zorg, apotheek. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij inTwente en OZF. Raadpleeg de condities van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Dekking Periodieke controle.

Verzekeringskantoor in Persingen

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak omtrent een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Persingen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon kijkt naar jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Persingen