Loading...

Zorgverzekering Paasloo Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Paasloo. Populaire keuzes zijn VGZ, Achmea, CZ, Menzis, OHRA. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht deze geldende polis nog met jouw situatie? Via onze innovatieve zorgvergelijker kan men snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende zekerheden zoals alternatieve geneesmiddelen plus epilatie. Het overstappen is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is best lastig. Feiten zoals College voor Zorgverzekeringen en Zorgpas zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Promovendum of National Academic tot Delta Lloyd en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een goedkope aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door een zorgvergelijker detecteer je vlug en moeiteloos een duidelijke verzekering die in lijn is met je behoeften. Kom je er niet uit? Op onze website check jij bruikbare specificaties over de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Opijnen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Paasloo? De premies van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. De prijs hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Aan de hand van de vergelijk module – met handige zoekfuncties – bekijk je snel welke polis voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden is doorgaans een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-paasloo


Betrouwbare zorgpolis in Paasloo?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Nieuw-Beijerland afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis. Verderop vind je belangrijke factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor o.a. Aortaruptuur of Epstein-Barrvirus, maar ook Latah en Preoccupatie. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (maximaal €500). Het pluspunt is een minder hoge premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Steenwijkerland) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). In de regel is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Paasloo?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Paasloo of rondom deze plaats. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger op internet. Op deze pagina vind je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 6 behandelingen).
 7. Kies een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. CZ verzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Paasloo?

Jouw basispolis compenseert de meeste zorgkosten in Paasloo. Zodoende ben je standaard verzekerd voor o.a. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen. Echter ook Revalidatiezorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Bekijk de polisvoorwaarden van jouw huidige modules en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Verderop tref je enkele gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Paasloo wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: verifieer of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Paasloo. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Paasloo? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €40 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Paasloo moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Er zijn nog meerdere zorginstanties in en rondom Steenwijkerland. Neem nou podotherapie, kraamzorg, logopedie, ergotherapie maar ook haptonomie, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Menzis of Zorg en Zekerheid. Check de condities van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Dekking Orthopedisch Schoeisel.

Verzekeringskantoor in Paasloo

Heb jij het liefst een “echt” gesprek rondom je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Paasloo. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur bespreekt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Paasloo