Loading...

Zorgverzekering Oudkarspel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Oudkarspel. Veel gekozen partijen zijn OHRA, Menzis, FBTO, VGZ, CZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past deze actuele verzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van de nuttige zorgvergelijker kun je direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals beweegzorg + oedeemtherapie. De overstap is echt zo afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is best complex. Begrippen als Internet zorgverzekering of Combinatiepolis zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van Besured of Menzis tot bijv. Ditzo en United Consumers. Hoe achterhaal ik een professionele verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij onze zorgvergelijker vind je vlug en zonder problemen een goede verzekering die aansluit op jouw wensen. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je nuttige informatie m.b.t. de aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Oosthem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Oudkarspel? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis verschilt per persoon. De hoogte van de premie komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door de polisvergelijker – met uitgebreide functies – spot jij direct welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, HEMA is meestal wel een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-oudkarspel


Betrouwbare zorgpolis in Oudkarspel?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Niawier afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Univé, Zilveren kruis, United Consumers. Op deze pagina vind je belangrijke variabelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor problemen zoals Bad trip of Dissociatie, en tevens voor bijv. Open rug en Vegetatieve stoornissen. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (max €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra dekking voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Langedijk) of juist een school. Jouw “win” is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oudkarspel?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Oudkarspel of in een omliggende plaats. Let op: je doet dit veel rapper en simpeler via internet. Hieronder vind je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (o.a. achttien stuks per jaar).
 7. Kies de uitkering aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Univé) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Oudkarspel?

Jouw basispolis staat garant voor de meeste zorgkosten in Oudkarspel. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Echter ook Verloskundige zorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie. Check de condities van de huidige polis en zie meteen wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website lees je meerdere gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Oudkarspel wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: inspecteer of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Oudkarspel. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Oudkarspel? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Oudkarspel moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Tevens zijn er allerlei soorten zorg in de buurt van Langedijk. Zoals diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie of haptonomie, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij HEMA of Univé. Check de afspraken van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Dekking Oogprothese.

Verzekeringskantoor in Oudkarspel

Houd jij van 1 op 1 contact aangaande jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Oudkarspel. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige checkt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oudkarspel