Loading...

Zorgverzekering Oudesluis Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Oudesluis. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, VGZ, Achmea, OHRA, CZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past deze actuele polis met jouw wensen. Met behulp van deze innovatieve zorgvergelijker mag ook jij vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende modules als tand / epilatie. Overstappen van verzekeraar is razendsnel afgehandeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is redelijk complex. Termen als Zorgverzekeringskaart en Inkomensafhankelijke bijdrage vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van CZ of Pro Life tot aan De Friesland en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een goedkope verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door de zorgvergelijker bekijk je direct en zonder problemen een goedkope verzekering die aansluit op alle zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op deze website lees je makkelijke specificaties m.b.t. de basisverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Oosterwijtwerd zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in januari 2023 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Oudesluis? De kosten van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – met uitgebreide functies – bekijk jij supersnel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, HEMA, Anderzorg, Promovendum is vaak een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-oudesluis


Populaire zorgpolis in Oudesluis?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Nes afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Univé, United Consumers, Interpolis. Hierna ontdek je betekenisvolle factoren die extra belangrijk zijn. Via deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor problemen zoals Cushing-syndroom of Grijze staar, maar ook Osteoporose en Pulmonale hypertensie. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, een gemeente (Schagen) of via een onderwijsinstelling. Je ontvangt een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oudesluis?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Oudesluis of ergens in de buurt. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via het internet. Hieronder vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. twaalf per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. Stad Holland) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Oudesluis?

De basisverzekering dekt allerlei zorgkosten in Oudesluis. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer en Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van de actuele verzekering en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar spot je enkele gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Oudesluis is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: verifieer of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Oudesluis. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Oudesluis? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €25 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Oudesluis moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Er zijn nog vele zorginstanties in en rondom Schagen. Denk aan: podotherapie, logopedie, diëtetiek, ergotherapie of stoppen met roken, haptonomie, apotheek, plastische chirurgie, audicien. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Avéro Achmea en Ohra. Check de voorwaarden van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Dekking Ooglaserbehandeling.

Verzekeringskantoor in Oudesluis

Heb jij het liefst een “echt” gesprek ten aanzien van jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Oudesluis. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oudesluis