Loading...

Zorgverzekering Oudeschoot Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Oudeschoot. Veel gekozen partijen zijn CZ, FBTO, VGZ, Achmea, Menzis. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Matcht deze bestaande polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van onze slimme zorgvergelijker kan iedereen nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen als bijv. medische hulp buitenland of alternatieve zorg. De overstap is binnen 5 minuten geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is soms ingewikkeld. Zaken als Bestuursrechtelijke premie of Polisvoorwaarden zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van Promovendum of PNOZorg tot bijv. De Goudse en ZieZo. Hoe stap ik over naar een betrouwbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van onze zorgvergelijker bekijk je direct en makkelijk een betrouwbare verzekering die aansluit op alle zorgbehoefte. Meer info? Op deze pagina vind je praktische details aangaande de eigen risico, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Oosterwijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Oudeschoot? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. Het tarief komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk jij direct welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden is vaak een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-oudeschoot


De beste zorgpolis in Oudeschoot?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Nes-Heerenveen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Hieronder tref je enkele aspecten die van belang zijn. Via deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners voor bijvoorbeeld Angelmansyndroom of Genitaal retractiesyndroom, en tevens voor bijv. Lymfklierkanker en Toxocariasis. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (niet meer dan €500). Je profiteert van een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra verzekering voor fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Heerenveen) of juist een school. Het voordeel is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oudeschoot?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Oudeschoot of in een omliggende plaats. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger via internet. Onderstaand lees jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere zes keer).
 7. Selecteer de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Salland Zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Oudeschoot?

Het basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Oudeschoot. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medisch specialist, Huisarts en Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Inventariseer de condities van jouw huidige modules en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website spot jij enige gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Friesland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Oudeschoot is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: loop na of je assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Friesland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Oudeschoot. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Oudeschoot? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €60 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Oudeschoot moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Ook vind je allerlei zorginstanties in de streek Heerenveen. Bijvoorbeeld: podotherapie, diëtetiek, ergotherapie, logopedie en ook psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek, audicien, stoppen met roken. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Delta Lloyd of National Academic. Raadpleeg de dekking van de polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Dekking Onvruchtbaarheid.

Verzekeringskantoor in Oudeschoot

Geef jij de voorkeur aan face to face contact t.a.v. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Oudeschoot. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige bespreekt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oudeschoot