Loading...

Zorgverzekering Oudemolen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Oudemolen. Bijvoorbeeld naar Achmea, CZ, Menzis, OHRA, FBTO. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Matcht jouw bestaande dekking nog met jouw situatie? Aan de hand van onze praktische zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld huidbehandelingen / tand. Overstappen van polis is razendsnel afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is best niet eenvoudig. Zaken als Spoedeisende zorg + Diagnose Behandelcombinatie vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Promovendum of inTwente tot aan DSW en VGZ. Hoe stap ik over naar een betrouwbare polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door deze zorgvergelijker bekijk je rap en eenvoudig een goedkope verzekering die klopt met de wensen. Kom je er niet uit? Op onze website check je praktische info ten aanzien van naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Oosterblokker zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Oudemolen? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van de polisvergelijker – met bruikbare filters – spot je supersnel welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is vaak een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-oudemolen


De beste zorgpolis in Oudemolen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Nederhemert afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Verderop bekijk je nuttige variabelen die van belang zijn. Met deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor o.a. Agnosie of Huidkanker, en tevens voor bijv. Marasmus en Ziekte van Hirschsprung. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Voorbeelden zijn een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Moerdijk) of soms een opleiding. Je hebt recht op een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oudemolen?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Oudemolen of in deze buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker via het internet. Hieronder tref jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld negen keer).
 7. Bepaal een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Menzis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Oudemolen?

Jouw basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Oudemolen. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist, Medicijnen. Echter ook Revalidatiezorg, Ergotherapie, Logopedie, Dieetadvies. Controleer de kleine letters van jouw actuele verzekeraar om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar check jij enkele gangbare zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Oudemolen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: loop na of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Oudemolen. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Oudemolen? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €75 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Oudemolen is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Ook vind je velerlei soorten zorg in de gemeente Moerdijk. Bijvoorbeeld: podotherapie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg en audicien, apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij AnderZorg of Univé. Raadpleeg de condities van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Oncologische hulp voor kinderen.

Verzekeringskantoor in Oudemolen

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak m.b.t. jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Oudemolen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige bekijkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oudemolen