Loading...

Zorgverzekering Oude Willem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Oude Willem. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, CZ, VGZ, Menzis, OHRA. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Past deze bestaande verzekering met jouw wensen. Geholpen door de praktische zorgvergelijker mag ook jij direct, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals beweegzorg en chiropractie. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is best lastig. Aspecten zoals Zvw + Zorginstituut Nederland komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of OZF tot bijv. DSW en VGZ. Hoe ontdek ik een goedkope polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij onze zorgvergelijker achterhaal je direct en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met je individuele wensen. Kom je er niet uit? Op onze website lees je handige specificaties aangaande de collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Oost West en Middelbeers zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Oude Willem? De tarieven van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie verschilt per persoon. Het tarief hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Met onze vergelijker – inclusief handige filters – check je snel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg is vaak een budget- of naturapolis. Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-oude-willem


Veel gekozen zorgpolis in Oude Willem?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Munstergeleen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis. Hierna ontdek je belangrijke begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor bijvoorbeeld Bindvliesontsteking of Erysipelas, echter ook Microscopische polyangiitis en Syndroom van Turner. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra verzekering voor brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Westerveld) of wellicht een vereniging. Jouw “win” is een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oude Willem?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Oude Willem of omgeving. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever via internet. Hierna spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn twaalf keer).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. DSW) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Oude Willem?

Jouw basispakket compenseert veel voorkomende zorgkosten in Oude Willem. Op die manier staat de verzekeraar garant voor zaken als Huisarts, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek maar ook Dieetadvies, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Check de condities van jouw actuele dekking en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op deze pagina spot je een paar populaire zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Oude Willem is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Een basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: controleer goed of jouw verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Drenthe. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Oude Willem. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Oude Willem? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Oude Willem is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Tevens zijn er vele soorten zorg in en rondom Westerveld. Denk aan: logopedie, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie en stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie, audicien, haptonomie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Kiemer en Salland. Controleer de condities van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Dekking Oedeem-apparatuur.

Verzekeringskantoor in Oude Willem

Prefereer jij persoonlijk contact aangaande een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Oude Willem. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur bekijkt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oude Willem