Loading...

Zorgverzekering Oude Pekela Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Oude Pekela. Veel gekozen partijen zijn VGZ, Achmea, FBTO, OHRA, Menzis. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht de bestaande zorgverzekering met jouw behoeften? Met medewerking van onze snelle zorgvergelijker kan jij vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. steunzolen en acupunctuur. De overstap is echt zo gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is vaak moeilijk. Feiten zoals Combinatiepolis + Wanbetaler vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of PNOZorg tot o.a. Ik en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betrouwbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker bekijk je snel en zonder problemen een duidelijke verzekering die spoort met de wensen. Hulp nodig? Hier check je nuttige info aangaande de eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Ooij zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Oude Pekela? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De kostprijs kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via ons vergelijk script – inclusief handige filters – bekijk jij direct welke partij in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-oude-pekela


Populaire zorgpolis in Oude Pekela?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Munnekeburen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze site tref je cruciale begrippen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorginstellingen waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor onder andere Aerofagie of Fantoompijn, maar ook Ziekte van Ménière en Rigiditeit. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (max €500). Jouw “win” is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra polis voor medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Pekela) of soms een school. Je krijgt korting op de premie (korting van 5-10%). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oude Pekela?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Oude Pekela of ergens in de buurt. Handig: je doet dit veel rapper en gemakkelijker via internet. Hieronder tref jij onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 9 keer p/jaar).
 7. Beslis over een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Delta Lloyd) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Oude Pekela?

De basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Oude Pekela. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Logopedie. Check de condities van de huidige modules om te zien wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Verderop vind je meerdere gebruikelijke zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Oude Pekela wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: check even of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Groningen. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Oude Pekela. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Oude Pekela? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van een paar tientjes per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Oude Pekela moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorginstellingen in de gemeente Pekela. Denk aan: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, logopedie en ook audicien, stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie. De dekkingen wisselen nogal bij Ditzo of OZF. Bekijk de kleine lettertjes van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Dekking NIPT.

Verzekeringskantoor in Oude Pekela

Wil je het liefstpersoonlijk contact ten aanzien van je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Oude Pekela. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige bekijkt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oude Pekela