Loading...

Zorgverzekering Oude Niedorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Oude Niedorp. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, FBTO, Achmea, Menzis, CZ. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om jouw huidige polis goed door te nemen. Matcht deze actuele dekking met jouw omstandigheden? Via een nuttige zorgvergelijker kan jij direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals tandheelkundige hulp en oefentherapie. De overstap is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is redelijk ingewikkeld. Feiten zoals Ziekenfonds of Zorgplicht zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of inTwente tot o.a. FBTO en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van de zorgvergelijker tref je gelijk en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met jouw individuele wensen. Problemen? Op deze website lees jij bruikbare adviezen m.b.t. de basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Onstwedde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Oude Niedorp? De prijzen van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De premie hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met de polisvergelijker – inclusief handige filters – spot jij binnen 1 minuut welke verzekering de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-oude-niedorp


Veel gekozen zorgpolis in Oude Niedorp?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Muiderberg afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Hierna vind je een aantal begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Bindvliesontsteking of Hielvoet, echter ook Passagère ticstoornis en Tonsillitis. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is lagere maandlasten. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra dekking voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Hollands Kroon) of soms een opleiding. Je ontvangt een voordelige premie (korting van 5-10%). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oude Niedorp?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Oude Niedorp of in deze buurt. Echter, je doet dit veel rapper en simpeler d.m.v. internet. Hier vind jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere achttien behandelingen).
 7. Bepaal de dekking aangaande brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is CZdirect) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Oude Niedorp?

Het basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Oude Niedorp. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Ergotherapie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging. Lees de condities van jouw huidige verzekeraar en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Hierna vind jij enkele gebruikelijke zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Oude Niedorp wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: controleer goed of de verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Oude Niedorp. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Oude Niedorp? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €25 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Oude Niedorp zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog een aantal zorgbedrijven in de gemeente Hollands Kroon. Bijvoorbeeld: diëtetiek, logopedie, kraamzorg, podotherapie maar ook psychologische zorg, audicien, haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Kiemer of VvAA. Bestudeer de voorwaarden van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Dekking Niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland.

Verzekeringskantoor in Oude Niedorp

Wil je het liefstpersoonlijk contact omtrent je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Oude Niedorp. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur checkt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oude Niedorp