Loading...

Zorgverzekering Oude Meer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Oude Meer. Bijvoorbeeld naar Achmea, VGZ, FBTO, Menzis, OHRA. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Past deze geldende zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van de handige zorgvergelijker kan men vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende modules zoals zwangerschap en geboorte + acupunctuur. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes geregeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is tamelijk ingewikkeld. Feiten zoals Restitutiepolis + Drempelinkomen zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of PMA tot aan De Goudse en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een geschikte aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van deze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en probleemloos een duidelijke verzekering die aansluit op de wensen. Problemen? Op deze pagina lees jij bruikbare informatie over de basisverzekering, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Onnen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Oude Meer? De premies van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Door de zorgvergelijker – met bruikbare filters – bekijk je binnen 1 minuut welke partij voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is meestal wel een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-oude-meer


Populaire zorgpolis in Oude Meer?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Muiden afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis. Hieronder ontdek je enkele factoren die van belang zijn. Met deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor o.a. Chorea of Gonorroe, en tevens voor bijv. Middenoorontsteking en Zweepslag. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra polis voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Haarlemmermeer) of soms een vereniging. Jouw “win” is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oude Meer?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Oude Meer of in een omliggende plaats. Let op: je doet dit veel rapper en duidelijker online. Hieronder tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (onder andere 6 behandelingen).
 7. Kies de uitkering aangaande brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld CZ) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Oude Meer?

De basisverzekering staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Oude Meer. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Huisarts en Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Logopedie, Ergotherapie. Inventariseer de condities van jouw actuele polis om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Hierna vind jij enige gangbare zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Oude Meer wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? De basispolis vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: loop na of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Oude Meer. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Oude Meer? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €65 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Oude Meer is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je een aantal soorten zorg in de buurt van Haarlemmermeer. Neem nou podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie of plastische chirurgie, apotheek, audicien, psychologische zorg, haptonomie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij C4Me en Zilveren Kruis. Raadpleeg de dekking van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Dekking Niet-nagekomen afspraak.

Verzekeringskantoor in Oude Meer

Houd jij van een “echt” gesprek inzake de zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Oude Meer. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur kijkt naar jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oude Meer