Loading...

Zorgverzekering Ouddorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Ouddorp. Dit kan o.a. naar FBTO, Menzis, CZ, OHRA, Achmea. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om het huidige contract nog eens door te lezen. Matcht jouw bestaande polis met jouw wensen. Met medewerking van onze praktische zorgvergelijker mag ook jij vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende dekkingen als mantelzorg of homeopathie. Overstappen van polis is binnen 5 minuten gepiept.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is nogal complex. Begrippen als Acceptatieplicht + Verplicht eigen risico vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van ZorgDirect of Menzis tot bijvoorbeeld DSW en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van de zorgvergelijker tref je direct en eenvoudig een goedkope verzekering die spoort met je individuele wensen. Hulp nodig? Hier vind jij makkelijke informatie ten aanzien van eigen risico, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Onna zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Ouddorp? De kosten van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk jij binnen 1 minuut welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden is meestal wel een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-ouddorp


Meest gekozen zorgpolis in Ouddorp?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Morra afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Univé, United Consumers, Bewuzt. Op deze site lees je meer over belangrijke factoren die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor onder andere Alcoholisme of Katalepsie, en tevens voor bijv. Parelketting en Spierpijn. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (maximaal €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra dekking voor brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Goeree-Overflakkee) of via een school. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ouddorp?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Ouddorp of ergens in de buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger d.m.v. internet. Op deze pagina vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (onder andere 6 keer).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is C4Me) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Ouddorp?

De basisverzekering vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Ouddorp. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis, Medisch specialist. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Lees de condities van de huidige dekking en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Verderop bekijk je enkele vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Ouddorp wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: inventariseer of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Ouddorp. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Ouddorp? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Ouddorp is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog een aantal zorgbedrijven in de gemeente Goeree-Overflakkee. Denk aan: logopedie, podotherapie, kraamzorg, ergotherapie of ook apotheek, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij CZ en Zorg en Zekerheid. Check de dekking van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Niet-klinische dialyse.

Verzekeringskantoor in Ouddorp

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak inzake een zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Ouddorp. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist bekijkt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ouddorp