Loading...

Zorgverzekering Oud Zuilen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Oud Zuilen. Bijvoorbeeld naar FBTO, VGZ, OHRA, CZ, Achmea. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt jouw actuele polis bij jouw situatie? Via deze scherpe zorgvergelijker kan jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen als bijv. zwangerschap en bevalling en mantelzorg. Het overstappen is binnen mum van tijd gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is soms complex. Feiten zoals Wlz + Vrije artsenkeuze vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Avéro Achmea of Menzis tot o.a. Ditzo en Zekur. Hoe vind ik een professionele verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels de zorgvergelijker detecteer je rap en makkelijk een goedkope verzekering die overeenkomt met je wensen. Problemen? Op deze pagina bekijk jij handige adviezen ten aanzien van aanvullende verzekering, basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Ommel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Oud Zuilen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – tref jij binnen 1 minuut welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg, Besured is in de regel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-oud-zuilen


Meest gekozen zorgpolis in Oud Zuilen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Mook afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Interpolis. Verderop lees je meer over nuttige variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor problemen zoals Aziatische griep of Dysmaturiteit, maar ook Landziekte en Verwonding. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Stichtse Vecht) of via een hogeschool / universiteit. Het voordeel is korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oud Zuilen?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Oud Zuilen of rondom deze plaats. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker op internet. Onderstaand spot jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (kies bijv. negen behandelingen).
 7. Beslis over de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn AnderZorg) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Oud Zuilen?

Jouw basisverzekering compenseert allerlei zorgkosten in Oud Zuilen. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Logopedie. Lees de algemene voorwaarden van je huidige verzekeraar en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website spot je een paar algemene zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Oud Zuilen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: inspecteer of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Utrecht. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Oud Zuilen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Oud Zuilen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Enige uitzondering is een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €25 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Oud Zuilen moet wel een contract hebben met je verzekering. Ook vind je een aantal zorginstellingen in de streek Stichtse Vecht. Neem nou podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, logopedie en ook psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij AnderZorg en OZF. Bekijk de voorwaarden van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Dekking Neuraaltherapie.

Verzekeringskantoor in Oud Zuilen

Wil je het liefsteen “echt” gesprek omtrent een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Oud Zuilen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige kijkt naar de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oud Zuilen