Loading...

Zorgverzekering Oud-Vossemeer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Oud-Vossemeer. Bijvoorbeeld naar CZ, FBTO, VGZ, OHRA, Achmea. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Matcht de actuele dekking met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van deze praktische zorgvergelijker kan iedereen vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen als bijv. fysiotherapie plus steunzolen. Overstappen van polis is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is vaak frustrerend. Aspecten zoals Vrije artsenkeuze + Combinatiepolis zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van ZorgDirect of Menzis tot De Goudse en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een professionele aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door een zorgvergelijker bekijk je vlug en ongecompliceerd een goede verzekering die overeenkomt met je zorgwensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je bruikbare gegevens over de eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Onderdendam zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Oud-Vossemeer? De tarieven van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – met bruikbare filters – check je binnen 1 minuut welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot januari 2022. Nog meer besparen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is vaak een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-oud-vossemeer


Betrouwbare zorgpolis in Oud-Vossemeer?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Moorveld afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Op deze site lees je meer over nuttige aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor onder andere Caudasyndroom of Katalepsie, maar ook Leukoplakie en Postpoliosyndroom. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500). Jouw “win” is een goedkopere verzekering. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra module voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Tholen) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je krijgt een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oud-Vossemeer?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Oud-Vossemeer of in deze buurt. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker op internet. Op deze pagina tref jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 500).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld achttien keer p/jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. Bewuzt) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Oud-Vossemeer?

Jouw basispakket dekt de meeste zorgkosten in Oud-Vossemeer. Hiermee worden kosten gedekt van onder andere Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis, Huisarts maar ook Verloskundige zorg, Logopedie, Wijkverpleging, Ergotherapie. Lees de polisvoorwaarden van je huidige modules om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website lees jij een paar gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Oud-Vossemeer is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: inventariseer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Zeeland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Oud-Vossemeer. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Oud-Vossemeer? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Oud-Vossemeer moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Daarnaast zijn er een aantal zorgbedrijven in de gemeente Tholen. Onder andere: diëtetiek, ergotherapie, logopedie, kraamzorg of ook haptonomie, psychologische zorg, audicien, apotheek, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij Avéro Achmea en PNOZorg. Check de condities van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Niet-invasieve prenatale test.

Verzekeringskantoor in Oud-Vossemeer

Prefereer jij 1 op 1 contact aangaande jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Oud-Vossemeer. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige inventariseert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oud-Vossemeer