Loading...

Zorgverzekering Oud Gastel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Oud Gastel. Dit kan o.a. naar OHRA, Achmea, Menzis, VGZ, CZ. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht jouw actuele polis met jouw wensen. Aan de hand van de handige zorgvergelijker kan jij nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals o.a. alternatieve zorg / oedeemtherapie. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is redelijk niet eenvoudig. Begrippen als Tandartsverzekering of Naturapolis zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of Menzis tot De Goudse en VGZ. Hoe ontdek ik een betaalbare polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij de zorgvergelijker detecteer je gelijk en gemakkelijk een goedkope verzekering die aansluit op de zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze website tref jij praktische gegevens ten aanzien van restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Olst zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Oud Gastel? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via de vergelijk module – met uitgebreide functies – check je binnen enkele minuten welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA betreft vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-oud-gastel


De beste zorgpolis in Oud Gastel?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Montfoort afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Op deze pagina vind je enkele begrippen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor o.a. Delirium tremens of Dysmorfie, echter ook Migraine en Xenofobie. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (max €500). Het voordeel is een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Halderberge) of soms een opleiding. Het voordeel is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oud Gastel?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Oud Gastel of in deze buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via internet. Hieronder check jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 18 behandelingen).
 7. Selecteer de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is ZorgDirect vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Oud Gastel?

Het basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Oud Gastel. Zo staat de verzekeraar garant voor zaken als Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Ziekenhuis en Wijkverpleging, Ergotherapie, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekeraar en zie meteen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Hierna spot jij enige gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Oud Gastel wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? De basispolis zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: loop na of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Oud Gastel. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Oud Gastel? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Oud Gastel moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Er zijn nog een aantal zorginstanties in de buurt van Halderberge. Zoals kraamzorg, logopedie, podotherapie, diëtetiek of ook apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Delta Lloyd of Pro Life. Raadpleeg de kleine lettertjes van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Natuurgeneeskunde.

Verzekeringskantoor in Oud Gastel

Wil je het liefstface to face contact t.a.v. een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Oud Gastel. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon inventariseert jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oud Gastel