Loading...

Zorgverzekering Oud Ade Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Oud Ade. Bijvoorbeeld naar CZ, Achmea, FBTO, VGZ, Menzis. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Past jouw afgesloten dekking met jouw wensen. Aan de hand van onze snelle zorgvergelijker kun je gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals o.a. huidtherapie / vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gepiept.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is best ingewikkeld. Zaken als Wet BIG en Zorgaanbieders komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Promovendum of inTwente tot aan Interpolis en Univé. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via onze zorgvergelijker achterhaal je snel en eenvoudig een goede verzekering die overeenkomt met alle zorgbehoefte. Hulp nodig? Op onze website check je bruikbare details m.b.t. de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Oldeouwer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Oud Ade? De premies van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via onze vergelijker – inclusief handige filters – bekijk jij binnen 1 minuut welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured is meestal wel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-oud-ade


Veel gekozen zorgpolis in Oud Ade?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Monnickendam afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Univé, Zilveren kruis, United Consumers. Hierna lees je meer over betekenisvolle factoren die van belang zijn. Met behulp van deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners voor bijvoorbeeld Burn-out of Homofobie, echter ook Ozaena en Shock. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500). Het pluspunt is een goedkopere verzekering. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, je gemeente (Kaag en Braassem) of juist een school. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oud Ade?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Oud Ade of omgeving. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker d.m.v. internet. Op deze pagina tref jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (o.a. 12 keer).
 7. Kies de dekking aangaande lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. Zilveren Kruis vergoedingen) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Oud Ade?

Jouw basispolis staat garant voor allerlei zorgkosten in Oud Ade. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijv. Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts. Echter ook Ergotherapie, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Check de kleine letters van de huidige polis en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder tref jij enkele erkende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Oud Ade wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: inspecteer of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Oud Ade. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Oud Ade? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €70 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Oud Ade is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog allerlei zorginstellingen in de buurt van Kaag en Braassem. Denk aan: diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, logopedie of plastische chirurgie, apotheek, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Ditzo en OZF. Controleer de kleine lettertjes van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking MRI scan.

Verzekeringskantoor in Oud Ade

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak ten aanzien van je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Oud Ade. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige controleert je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oud Ade