Loading...

Zorgverzekering Ospel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Ospel. Dit kan o.a. naar VGZ, Achmea, FBTO, OHRA, Menzis. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Past jouw actuele polis met jouw wensen. Geholpen door onze praktische zorgvergelijker kan iedereen vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende zekerheden als bijv. alternatieve geneesmiddelen plus chiropractie. Overstappen van aanbieder is echt zo gepiept.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is best moeilijk. Zaken als Eerstelijns zorg en Declareren vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of Menzis tot o.a. De Friesland en Salland. Hoe achterhaal ik een professionele verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij onze zorgvergelijker detecteer je snel en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die aansluit op alle zorgwensen. Is het lastig? Op deze website vind jij handige adviezen m.b.t. de restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Oldeberkoop zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Ospel? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via de polisvergelijker – met bruikbare filters – check je direct welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Besured, Promovendum, Anderzorg is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-ospel


Populaire zorgpolis in Ospel?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Mirns afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Univé, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze pagina lees je meer over betekenisvolle aspecten die van belang zijn. Met deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Campylobacter of Dermatofyt, maar ook Obstructief Slaapapneu-syndroom en Reduplicatieve paramnesie. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (de max is €500). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Nederweert) of via een vereniging. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ospel?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Ospel of rondom deze plaats. Tip: je doet dit veel rapper en gemakkelijker op internet. Op deze pagina bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 12 per jaar).
 7. Beslis over de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Promovendum vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Ospel?

De basisverzekering staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Ospel. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Huisarts maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Controleer de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop tref je enkele gangbare zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Ospel wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: inventariseer of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Ospel. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Ospel? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €60 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Ospel zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstanties in de gemeente Nederweert. Neem nou logopedie, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie en audicien, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij De Goudse of Pro Life. Check de voorwaarden van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Dekking Menopauze.

Verzekeringskantoor in Ospel

Houd jij van persoonlijk contact aangaande een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Ospel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur checkt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ospel