Loading...

Zorgverzekering Opijnen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Opijnen. Dit kan o.a. naar CZ, FBTO, Achmea, OHRA, Menzis. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht deze afgesloten verzekering met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door deze innovatieve zorgvergelijker kan jij vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. vergoeding bril en contactlenzen / huidtherapie. Overstappen van polis is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk ingewikkeld. Begrippen als Zorgplicht en Overstappen vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van CZ of OZF tot aan DSW en Salland. Hoe stap ik over naar een professionele verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door de zorgvergelijker tref je direct en gemakkelijk een duidelijke verzekering die spoort met alle zorgbehoefte. Meer info? Op deze pagina tref jij praktische specificaties met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Ohé en Laak zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Opijnen? De premies van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – met uitgebreide functies – bekijk jij binnen enkele minuten welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-opijnen


Meest gekozen zorgpolis in Opijnen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Mijdrecht afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Op deze pagina bekijk je nuttige variabelen die jou verder op weg helpen. Met deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Astma of Hartritmestoornis, en tevens voor bijv. Ontwijkende persoonlijkheidsstoornis en Tardieve dyskinesie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra polis voor fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Neerijnen) of via een vereniging. Je krijgt korting op de premie (korting van 5-10%). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Opijnen?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Opijnen of rondom deze plaats. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via internet. Op deze pagina bekijk jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (onder andere 9 keer).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Menzis vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Opijnen?

Jouw basisverzekering compenseert allerlei zorgkosten in Opijnen. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medisch specialist, Huisarts, Ziekenvervoer, Medicijnen maar ook Revalidatiezorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Controleer de condities van de huidige modules en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Hierna check je enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Opijnen is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: controleer goed of de assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Opijnen. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Opijnen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €40 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Opijnen moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je velerlei zorgbedrijven in de streek Neerijnen. Zoals logopedie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg en ook stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, haptonomie, psychologische zorg. De vergoedingen wisselen nogal bij Interpolis en Promovendum. Check de voorwaarden van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Dekking Mechanische beademing.

Verzekeringskantoor in Opijnen

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak t.a.v. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Opijnen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon bekijkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Opijnen