Loading...

Zorgverzekering Ophemert Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Ophemert. Populaire keuzes zijn CZ, OHRA, VGZ, Menzis, FBTO. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Klopt deze huidige dekking met jouw omstandigheden? Via onze praktische zorgvergelijker kan men nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld huidbehandelingen plus huidbehandelingen. De overstap is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is nogal ingewikkeld. Aspecten zoals Zorgverzekeraar en Zorgverzekering zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van AnderZorg of National Academic tot aan FBTO en VGZ. Hoe vind ik een aantrekkelijke aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van onze zorgvergelijker detecteer je rap en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die klopt met jouw zorgwensen. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl check je bruikbare adviezen ten aanzien van basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Oentsjerk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Ophemert? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels de zorgvergelijker – met bruikbare filters – tref jij binnen 1 minuut welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, HEMA is meestal wel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-ophemert


Populaire zorgpolis in Ophemert?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Miedum afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Op deze pagina ontdek je enkele begrippen waar je zeker op moet letten. Via deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Arachnofobie of Flashback, en tevens voor bijv. Parodontitis en Syndroom van Moebius. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (maximaal €500). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra aanvulling voor fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, een gemeente (Neerijnen) of wellicht een vereniging. Jouw “win” is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ophemert?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Ophemert of in deze buurt. Echter, je doet dit veel rapper en nog effectiever d.m.v. internet. Hierna bekijk je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. twaalf keer p/jaar).
 7. Selecteer een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn inTwente vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Ophemert?

Jouw basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Ophemert. Daarmee staat de verzekeraar garant voor zaken als Bloedonderzoek, Medisch specialist, Huisarts, Ziekenvervoer en tevens Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg. Inventariseer de kleine letters van de actuele verzekering om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Op deze pagina check je meerdere populaire zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Ophemert wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Ophemert. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Ophemert? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Ophemert moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei soorten zorg in de streek Neerijnen. Denk aan: ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie of ook psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Delta Lloyd of National Academic. Bekijk de condities van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Manuele therapie tot 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Ophemert

Wil je het liefstface to face contact omtrent jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Ophemert. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider controleert jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ophemert