Loading...

Zorgverzekering Oostrum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Oostrum. Bijvoorbeeld naar OHRA, FBTO, Achmea, Menzis, VGZ. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Matcht de afgesloten zorgverzekering bij jouw situatie? Via deze slimme zorgvergelijker kan iedereen rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende polissen zoals zwangerschap en geboorte en beweegzorg. De overstap is in een paar minuutjes gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is tamelijk niet makkelijk. Begrippen als Zorgaanbieders of College voor Zorgverzekeringen vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of National Academic tot bijvoorbeeld Ditzo en ZieZo. Hoe stap ik over naar een betrouwbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij de zorgvergelijker detecteer je direct en makkelijk een duidelijke verzekering die past bij jouw individuele wensen. Problemen? Op onze website vind je makkelijke adviezen m.b.t. de naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Ochten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Oostrum? De prijzen van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Door ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – bekijk jij supersnel welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, HEMA, Promovendum, Besured is meestal wel een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-oostrum


Veel gekozen zorgpolis in Oostrum?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Middenbeemster afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Hieronder bekijk je belangrijke variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Denkstoornis of Dyschezie, maar ook Miliaria rubra en Syndroom van Asperger. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500). Het voordeel is lagere maandlasten. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra dekking voor fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, de gemeente (Venray) of mogelijk een onderwijsinstelling. Jouw “win” is korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oostrum?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Oostrum of in deze buurt. Maar dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever d.m.v. internet. Op deze pagina check je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 9 behandelingen).
 7. Beslis over de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld Delta Lloyd vergoedingen) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Oostrum?

Jouw basispakket betaalt een groot deel van de zorgkosten in Oostrum. Zo worden kosten gedekt van o.a. Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer maar ook Revalidatiezorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Controleer de polisvoorwaarden van jouw huidige polis en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op onze website tref jij enkele gangbare zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Oostrum wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: inspecteer of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Oostrum. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Oostrum? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Oostrum moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er allerlei zorginstellingen in de regio Venray. Bijvoorbeeld: diëtetiek, kraamzorg, logopedie, ergotherapie en ook apotheek, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg. De vergoedingen wisselen nogal bij Interpolis of VvAA. Bekijk de voorwaarden van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Dekking Maagverkleining.

Verzekeringskantoor in Oostrum

Houd jij van een persoonlijke afspraak ten aanzien van de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Oostrum. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oostrum