Loading...

Zorgverzekering Oosterend Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Oosterend. Populaire keuzes zijn VGZ, FBTO, Menzis, Achmea, OHRA. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Past de bestaande dekking met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van onze nuttige zorgvergelijker kun je gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen als bijv. zwangerschap en geboorte plus oedeemtherapie. Overstappen van polis is echt zo gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is vaak lastig. Aspecten zoals Collectieve verzekeringen + Zorgverzekering zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van De Amersfoortse of Ohra tot Delta Lloyd en Univé. Hoe ontdek ik een goede polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Met behulp van een zorgvergelijker bekijk je vlug en moeiteloos een goede verzekering die spoort met je behoeften. Meer info? Op onze website check jij nuttige informatie met betrekking tot de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis. Zie ook meer over Noordwijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Oosterend? De kosten van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De prijs hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via de vergelijk module – en de speciale filters – bekijk jij binnen 1 minuut welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Promovendum, Besured, HEMA is vaak een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-oosterend


Veel gekozen zorgpolis in Oosterend?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Melissant afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Hierna ontdek je belangrijke variabelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor bijvoorbeeld Angelmansyndroom of Klierkoorts, echter ook Lipoom en Trombose. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). Je profiteert van een betaalbare polis. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra verzekering voor brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, de gemeente (Texel) of wellicht een opleiding. Je ontvangt een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oosterend?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Oosterend of in deze buurt. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en nog effectiever online. Hier check je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn negen behandelingen).
 7. Selecteer de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. Univé dekking) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Oosterend?

Jouw basispolis compenseert allerlei zorgkosten in Oosterend. Op die manier ben je standaard verzekerd voor zaken als Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer en Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg. Lees de algemene voorwaarden van de actuele polis en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop check je een aantal erkende zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Oosterend is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Het basispakket staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Handig: verifieer of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Oosterend. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Oosterend? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van een paar tientjes per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Oosterend moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je meerdere zorginstanties in de buurt van Texel. Denk aan: logopedie, podotherapie, ergotherapie, diëtetiek en ook stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, audicien, apotheek. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Ik en ZorgDirect. Bekijk de condities van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Leefstijladvies.

Verzekeringskantoor in Oosterend

Heb jij het liefst face to face contact m.b.t. je zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Oosterend. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur controleert jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oosterend