Loading...

Zorgverzekering Oosterblokker Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Oosterblokker. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, CZ, Achmea, FBTO, VGZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om het huidige contract goed te bekijken. Klopt jouw bestaande polis met jouw omstandigheden? Via een slimme zorgvergelijker kan men snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals o.a. zwangerschap en geboorte of mantelzorg. Het overstappen is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is tamelijk niet makkelijk. Zaken als Polisvoorwaarden + Verplicht eigen risico komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of Ohra tot bijvoorbeeld FBTO en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een passende verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van onze zorgvergelijker detecteer je vlug en moeiteloos een geschikte verzekering die matcht met de zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina tref jij makkelijke details aangaande de eigen risico, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis. Lees ook alles over Noordwelle zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Oosterblokker? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. Het tarief komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via de polisvergelijker – met uitgebreide functies – tref jij binnen enkele minuten welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, HEMA, Anderzorg, Besured betreft vaak een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-oosterblokker


Betrouwbare zorgpolis in Oosterblokker?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Meliskerke afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Hierna ontdek je een aantal variabelen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgadressen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners voor onder andere Bad trip of Eelt, maar ook Ozaena en Tetraplegie. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra verzekering voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Drechterland) of soms een vereniging. Het voordeel is een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oosterblokker?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Oosterblokker of in deze buurt. Echter, het kan nog sneller en nog effectiever op internet. Hier tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 12 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. United Consumers dekking) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Oosterblokker?

Het basispakket vergoedt de meeste zorgkosten in Oosterblokker. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie. Lees de algemene voorwaarden van de actuele dekking en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Hieronder tref jij een aantal gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Oosterblokker wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: check even of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Oosterblokker. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Oosterblokker? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Oosterblokker moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Ook vind je allerlei verschillende types zorg in de gemeente Drechterland. Bijvoorbeeld: diëtetiek, logopedie, ergotherapie, podotherapie of plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, haptonomie, audicien. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij Kiemer of VvAA. Check de kleine lettertjes van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Dekking Laxeermiddelen.

Verzekeringskantoor in Oosterblokker

Heb jij het liefst 1 op 1 contact ten aanzien van de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Oosterblokker. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon checkt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oosterblokker