Loading...

Zorgverzekering Oost-Souburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Oost-Souburg. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, CZ, VGZ, Menzis, FBTO. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt jouw geldende dekking nog met jouw situatie? Aan de hand van onze snelle zorgvergelijker mag ook jij snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als alternatieve zorg en huidbehandelingen. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is vaak complex. Begrippen als Gemoedsbezwaarden en Tandartsverzekering komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of Menzis tot bijv. FBTO en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een professionele verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via een zorgvergelijker vind je gelijk en zonder problemen een betrouwbare verzekering die matcht met jouw wensen. Kom je er niet uit? Op onze website spot je handige adviezen met betrekking tot de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Zie ook meer over Noorden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Oost-Souburg? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis verschilt per persoon. De kostprijs kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Door de vergelijk module – met bruikbare filters – check jij supersnel welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg is doorgaans een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-oost-souburg


De beste zorgpolis in Oost-Souburg?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Meeuwen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Hieronder tref je een aantal onderdelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Achillespeesbreuk of Frühsommer Meningo Encephalitis, echter ook Ongedifferentieerde somatoforme stoornis en Voedselallergie en voedselintolerantie. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Vlissingen) of mogelijk een vereniging. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oost-Souburg?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Oost-Souburg of in een omliggende plaats. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en simpeler via het internet. Hieronder tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn zes keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. PNOZorg dekking) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Oost-Souburg?

De basisverzekering betaalt de meeste zorgkosten in Oost-Souburg. Zo staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenhuis, Huisarts, Ziekenvervoer, Medicijnen en Wijkverpleging, Dieetadvies, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Inventariseer de kleine letters van de actuele verzekeraar en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina bekijk je een paar vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Oost-Souburg wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: check even of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Oost-Souburg. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Oost-Souburg? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €50 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Oost-Souburg moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je vele zorgbedrijven in de streek Vlissingen. Neem nou podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, logopedie of haptonomie, plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij inTwente of Pro Life. Bestudeer de kleine lettertjes van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Dekking Kuurreizen.

Verzekeringskantoor in Oost-Souburg

Heb jij het liefst face to face contact t.a.v. jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Oost-Souburg. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oost-Souburg