Loading...

Zorgverzekering Oldemarkt Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in Oldemarkt. Dit kan o.a. naar VGZ, Achmea, Menzis, FBTO, CZ. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past de afgesloten polis nog met jouw situatie? Met medewerking van een innovatieve zorgvergelijker kan je nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld acupunctuur of zwangerschap en geboorte. De overstap is binnen mum van tijd geregeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is vaak complex. Zaken als Zvw en Gemoedsbezwaarde vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Avéro Achmea of OZF tot o.a. DSW en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een gewoon goede polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via een zorgvergelijker achterhaal je snel en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met alle individuele wensen. Is het lastig? Op onze website lees je makkelijke specificaties met betrekking tot de restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Nijkerk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Oldemarkt? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – zoek je binnen enkele minuten welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-oldemarkt


De beste zorgpolis in Oldemarkt?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel partijen met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Markenbinnen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Hierna lees je meer over nuttige begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Caissonziekte of Hypertrofische obstructieve cardiomyopathie, maar ook Maculadegeneratie en Syndroom van Asherman. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (maximaal €500). Het voordeel is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra polis voor brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, gemeente (Steenwijkerland) of juist een onderwijsinstelling. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oldemarkt?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Oldemarkt of ergens in de buurt. Maar dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever online. Hieronder lees jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (onder andere zes keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. CZ dekking) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Oldemarkt?

Jouw basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Oldemarkt. Zodoende staat de verzekeraar garant voor o.a. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek maar ook Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Check de voorwaarden van de actuele modules om te zien wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar check jij meerdere erkende zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Oldemarkt wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: check even of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Oldemarkt. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Oldemarkt? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit is echter anders bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Oldemarkt moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Ook vind je velerlei zorginstellingen in de streek Steenwijkerland. Zoals logopedie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie en apotheek, haptonomie, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij inTwente of Salland. Bekijk de dekking van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Dekking Kinderpsycholoog.

Verzekeringskantoor in Oldemarkt

Prefereer jij face to face contact inzake de zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Oldemarkt. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bespreekt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oldemarkt