Loading...

Zorgverzekering Oldeberkoop Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Oldeberkoop. Populaire keuzes zijn CZ, Menzis, OHRA, VGZ, FBTO. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt deze actuele polis met jouw behoeften? Aan de hand van een innovatieve zorgvergelijker kun jij nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld beweegzorg of orthodontie. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is redelijk niet eenvoudig. Zaken als GVS + Tweedelijns zorg komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of Menzis tot bijvoorbeeld Ditzo en United Consumers. Hoe vind ik een passende verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels een zorgvergelijker achterhaal je snel en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die klopt met je wensen. Kom je er niet uit? Op onze website bekijk jij makkelijke gegevens over de basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Nijeholtwolde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Oldeberkoop? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. Het tarief hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door de zorgvergelijker – inclusief handige filters – spot je binnen enkele minuten welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot januari 2022. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, HEMA is meestal wel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-oldeberkoop


Meest gekozen zorgpolis in Oldeberkoop?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Mariaparochie afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Hieronder ontdek je veel besproken aspecten die extra belangrijk zijn. Via deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Copropraxie of Keratomalacie, maar ook Longoedeem en Ziekte van Strümpell. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra verzekering voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Ooststellingwerf) of juist een onderwijsinstelling. Je krijgt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oldeberkoop?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Oldeberkoop of ergens in de buurt. Tip: je doet dit veel rapper en eenvoudiger d.m.v. internet. Op deze pagina tref jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (onder andere 12 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. ZorgDirect augustus 2022) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Oldeberkoop?

Jouw basisverzekering compenseert veel voorkomende zorgkosten in Oldeberkoop. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist en tevens Revalidatiezorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Check de polisvoorwaarden van de actuele modules en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina bekijk jij meerdere erkende zorgaanbieders in de provincie Friesland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Oldeberkoop wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: check even of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Friesland. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Oldeberkoop. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Oldeberkoop? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €65 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Oldeberkoop moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er velerlei soorten zorg in de buurt van Ooststellingwerf. Denk aan: logopedie, kraamzorg, podotherapie, diëtetiek en ook stoppen met roken, psychologische zorg, audicien, haptonomie, apotheek. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij Delta Lloyd of ZorgDirect. Bekijk de dekking van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Dekking Kalktabletten.

Verzekeringskantoor in Oldeberkoop

Prefereer jij persoonlijk contact omtrent de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Oldeberkoop. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon bekijkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oldeberkoop