Loading...

Zorgverzekering Nuth Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Nuth. Dit kan o.a. naar Achmea, Menzis, CZ, VGZ, OHRA. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om de huidige verzekering goed door te nemen. Klopt deze afgesloten polis bij jouw situatie? Via onze snelle zorgvergelijker mag ook jij gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen als alternatieve zorg plus zwangerschap en bevalling. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is soms niet makkelijk. Aspecten zoals Tandartsverzekering of CVZ komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van Avéro Achmea of Ohra tot bijvoorbeeld CZdirect en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betrouwbare verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via de zorgvergelijker detecteer je gelijk en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die past bij alle behoeften. Meer info? Hier bekijk je nuttige informatie m.b.t. de aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Nieuweroord zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Nuth? De premies van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. De prijs hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – tref je supersnel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, Anderzorg is vaak een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-nuth


Populaire zorgpolis in Nuth?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Maasbommel afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Op deze pagina tref je belangrijke factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor onder andere Albinisme of Kinderziekte, en tevens voor bijv. Microfilie en Zeeziekte. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Nuth) of soms een opleiding. Jouw “win” is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nuth?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Nuth of omgeving. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via internet. Hier tref jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 36 per jaar).
 7. Bepaal de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld inTwente november 2022) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Nuth?

De basispolis staat garant voor allerlei zorgkosten in Nuth. Zo staat de verzekeraar garant voor zaken als Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek en Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Logopedie. Inventariseer de kleine letters van je actuele modules en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Op onze website check jij een aantal populaire zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Nuth wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: inventariseer of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Nuth. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basispolis. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Nuth? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Nuth moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorgbedrijven in de buurt van Nuth. Neem nou podotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek en stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie. De financiële compensaties wisselen nogal bij Besured of Zorg en Zekerheid. Controleer de afspraken van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Dekking Implantologie.

Verzekeringskantoor in Nuth

Prefereer jij 1 op 1 contact m.b.t. de zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Nuth. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon kijkt naar je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nuth