Loading...

Zorgverzekering Nunspeet Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Nunspeet. Dit kan o.a. naar CZ, VGZ, Achmea, OHRA, Menzis. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om het huidige contract goed door te nemen. Klopt de huidige polis met jouw wensen. Met behulp van onze innovatieve zorgvergelijker kan men vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende modules als acnetherapie of mindfulness. Het overstappen is binnen mum van tijd gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Zaken als Zorgpas of College voor Zorgverzekeringen zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of Kiemer tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en ZieZo. Hoe ontdek ik een goedkope aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels de zorgvergelijker tref je vlug en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met jouw behoeften. Hulp nodig? Hier lees je praktische details m.b.t. de collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Nieuwerkerk aan den IJssel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in januari 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Nunspeet? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. De prijs kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van ons vergelijk script – met uitgebreide functies – spot jij supersnel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is vaak een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-nunspeet


Meest gekozen zorgpolis in Nunspeet?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Maartensdijk afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Bewuzt, Interpolis, Univé, United Consumers. Hieronder lees je meer over veel besproken aspecten waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Cheilognathopalatoschisis of Herseninfarct, echter ook Parelketting en Verkoudheid. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar minder zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra dekking voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Nunspeet) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je ontvangt een lagere premie (korting van 5-10%). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nunspeet?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Nunspeet of in een omliggende plaats. Tip: het kan nog sneller en duidelijker op internet. Hieronder check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld negen keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn Interpolis januari 2022) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Nunspeet?

Jouw basispakket staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Nunspeet. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Huisarts, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg. Check de polisvoorwaarden van je actuele verzekeraar en ontdek wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina bekijk je enkele gebruikelijke zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Nunspeet is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: loop na of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Nunspeet. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Nunspeet? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Nunspeet zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er een aantal zorginstanties in de buurt van Nunspeet. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg en apotheek, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, haptonomie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij HEMA en Promovendum. Bestudeer de afspraken van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Dekking Implantaten en implantaatgedragen prothese.

Verzekeringskantoor in Nunspeet

Houd jij van een persoonlijke afspraak met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Nunspeet. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider bespreekt je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nunspeet