Loading...

Zorgverzekering Numansdorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Numansdorp. Bijvoorbeeld naar VGZ, FBTO, Menzis, CZ, OHRA. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt jouw huidige verzekering met jouw wensen. Aan de hand van een scherpe zorgvergelijker kan jij vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals EHBO-advies / kraamzorg. De overstap is echt zo afgehandeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is soms frustrerend. Termen als Zorginstituut Nederland + Inkomensafhankelijke premie zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of ONVZ tot aan DSW en Stad Holland. Hoe stap ik over naar een goedkope verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels onze zorgvergelijker achterhaal je direct en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die spoort met jouw individuele wensen. Is het lastig? Hier bekijk je praktische info ten aanzien van collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico. Of klik meteen verder naar Nieuwerbrug aan den Rijn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in oktober 2021 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Numansdorp? De tarieven van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – zoek je binnen enkele minuten welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-numansdorp


Betrouwbare zorgpolis in Numansdorp?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere partijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ‘t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Maarn afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis, Univé. Hierna ontdek je betekenisvolle factoren waar je zeker op moet letten. Met deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners voor problemen zoals Autisme of Exoftalmus, echter ook Obstructief Slaapapneu-syndroom en Schizofreniforme stoornis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dit €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra aanvulling voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Cromstrijen) of via een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Numansdorp?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Numansdorp of in een omliggende plaats. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker online. Hierna vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 18 keer).
 7. Selecteer de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld De Goudse oktober 2021) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Numansdorp?

Jouw basispakket dekt de meeste zorgkosten in Numansdorp. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist. Maar denk ook aan Logopedie, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg. Bekijk de voorwaarden van je huidige verzekeraar en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar spot jij enige erkende zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Numansdorp wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: check even of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Numansdorp. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Numansdorp? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €30 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Numansdorp moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Tevens zijn er allerlei zorginstellingen in en rondom Cromstrijen. Denk aan: logopedie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg of psychologische zorg, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, stoppen met roken. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Avéro Achmea of Zilveren Kruis. Check de condities van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Dekking ICSI-behandeling.

Verzekeringskantoor in Numansdorp

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak rondom de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Numansdorp. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur controleert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Numansdorp