Loading...

Zorgverzekering Nuland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Nuland. Populaire keuzes zijn Menzis, OHRA, VGZ, FBTO, CZ. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past deze afgesloten dekking met jouw omstandigheden? Met medewerking van een scherpe zorgvergelijker mag ook jij vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende polissen als bijv. epilatie / zwangerschap en bevalling. Overstappen van polis is binnen 2 minuten gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is soms lastig. Begrippen als Tweedelijnszorg en Ketenzorg vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of Kiemer tot aan HEMA en UMC Zorgverzekering. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betrouwbare polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van onze zorgvergelijker vind je vlug en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die overeenkomt met jouw individuele wensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina lees jij praktische info met betrekking tot de eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Nieuwer Ter Aa zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Nuland? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het tarief komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met ons vergelijk script – en de speciale filters – tref je direct welke partij voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA betreft vaak een budget- of naturapolis. Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-nuland


Veel gekozen zorgpolis in Nuland?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Maarheeze afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Interpolis, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Op deze pagina lees je meer over enkele factoren die van belang zijn. Via deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Baritose of Hooikoorts, echter ook Leverontsteking en Rugpijn. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (maximaal €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Maasdonk) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je ontvangt een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). Soms is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nuland?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Nuland of omgeving. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever via het internet. Hier tref je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. 27 keer).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn De Friesland november 2022) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Nuland?

De basisverzekering vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Nuland. Daarmee worden kosten gedekt van zaken als Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Logopedie, Revalidatiezorg, Ergotherapie. Lees de voorwaarden van je huidige verzekering en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Verderop spot je meerdere algemene zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Nuland wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: inspecteer of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Nuland. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Nuland? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische reden of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Nuland zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog vele soorten zorg in de regio Maasdonk. Neem nou ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, logopedie maar ook audicien, haptonomie, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Delta Lloyd en OZF. Bestudeer de afspraken van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Hypnotherapie.

Verzekeringskantoor in Nuland

Houd jij van persoonlijk contact rondom een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Nuland. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider controleert jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nuland