Loading...

Zorgverzekering Notter Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Notter. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, FBTO, Menzis, OHRA, VGZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Matcht jouw actuele zorgverzekering bij jouw situatie? Via de innovatieve zorgvergelijker kan men direct, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen als bijv. epilatie en manuele therapie. Overstappen van polis is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is vaak frustrerend. Zaken als Polisvoorwaarden + Risicoselectie zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van C4Me of PMA tot aan De Goudse en VGZ. Hoe achterhaal ik een gewoon goede verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels onze zorgvergelijker vind je rap en gemakkelijk een voordelige verzekering die overeenkomt met jouw zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Hier bekijk je praktische details m.b.t. de basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Nieuwegein zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Notter? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. Het tarief wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – met bruikbare filters – zoek je supersnel welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, HEMA is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-notter


Veel gekozen zorgpolis in Notter?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Luyksgestel afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Verderop vind je belangrijke begrippen waar je zeker op moet letten. Met deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis kies je zelf je zorginstellingen voor problemen zoals Angststoornis door alcohol of drugs of Ziekte van Kahler, echter ook Neurose en Sepsis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, een gemeente (Wierden) of via een school. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Notter?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Notter of omgeving. Maar dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via het internet. Hierna tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 36 keer).
 7. Bepaal de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Ditzo augustus 2022) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Notter?

Jouw basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Notter. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg. Check de kleine letters van de actuele verzekering en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar bekijk jij enkele gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Notter is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: trek even na of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Overijssel. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Notter. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Notter? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €25 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Notter moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Er zijn nog allerlei verschillende types zorg in en rondom Wierden. Neem nou ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, logopedie of ook apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Interpolis of Stad Holland. Raadpleeg de condities van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Hulpmiddelen ten behoeve van algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Verzekeringskantoor in Notter

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak met betrekking tot de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Notter. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur inventariseert de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Notter