Loading...

Zorgverzekering Nootdorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Nootdorp. Bijvoorbeeld naar VGZ, CZ, FBTO, Achmea, Menzis. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt deze afgesloten zorgverzekering met jouw omstandigheden? Geholpen door een nuttige zorgvergelijker kan jij snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende zekerheden zoals o.a. brillen en lenzen of zwangerschap en geboorte. Overstappen van polis is in een paar minuutjes geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is tamelijk ingewikkeld. Begrippen als SVB en Wlz zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van CZ of Pro Life tot CZdirect en ZieZo. Hoe vind ik een betrouwbare polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels een zorgvergelijker achterhaal je vlug en probleemloos een goede verzekering die overeenkomt met alle individuele wensen. Is het lastig? Hier lees je bruikbare gegevens met betrekking tot de eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Nieuwebrug zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Nootdorp? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De vergoeding komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via ons vergelijk script – en de speciale filters – bekijk je gelijk welke partij de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, HEMA, Promovendum, Anderzorg is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-nootdorp


De beste zorgpolis in Nootdorp?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Luttenberg afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis. Hieronder ontdek je cruciale onderdelen die van belang zijn. Via deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Coma of Keelontsteking, maar ook Paratuberculose en Vogelpest. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra polis voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Pijnacker-Nootdorp) of soms een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nootdorp?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Nootdorp of ergens in de buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via internet. Op deze pagina tref je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld 36 per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. CZdirect november 2022) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Nootdorp?

De basisverzekering staat garant voor allerlei zorgkosten in Nootdorp. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Bekijk de condities van jouw huidige dekking en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Verderop vind je enige gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Nootdorp wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: inventariseer of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Nootdorp. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Nootdorp? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €25 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Nootdorp moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Er zijn nog vele zorginstanties in de buurt van Pijnacker-Nootdorp. Zoals diëtetiek, podotherapie, ergotherapie, kraamzorg of audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij AnderZorg en PNOZorg. Bekijk de kleine lettertjes van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Hulpmiddelen bij bevalling.

Verzekeringskantoor in Nootdorp

Houd jij van een persoonlijke afspraak m.b.t. je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Nootdorp. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon controleert jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nootdorp