Loading...

Zorgverzekering Noordwijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Noordwijk. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, VGZ, FBTO, OHRA, CZ. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Past deze bestaande zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door onze scherpe zorgvergelijker kan jij snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals tandheelkundige hulp of tandheelkundige hulp. Het overstappen is echt zo gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is tamelijk complex. Aspecten zoals Solidariteit + Betalingsachterstand zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Zorg en Zekerheid of PNOZorg tot o.a. Delta Lloyd en Stad Holland. Hoe ontdek ik een professionele verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels de zorgvergelijker tref je rap en eenvoudig een goede verzekering die klopt met jouw wensen. Is het lastig? Op deze pagina spot jij handige gegevens over de basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Nieuwe Pekela zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Noordwijk? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per persoon verschillen. Het tarief wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – en de speciale filters – tref je direct welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Anderzorg is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-noordwijk


Betrouwbare zorgpolis in Noordwijk?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Lutjewinkel afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze site bekijk je nuttige onderdelen die van belang zijn. Met behulp van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor onder andere Cyanose of Irritant-induced asthma, en tevens voor bijv. Nierfalen en Scleritis. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (maximaal €500). Het voordeel is een betaalbare premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, een gemeente (Noordwijk) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je hebt recht op een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Noordwijk?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Noordwijk of rondom deze plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en simpeler op internet. Hierna check jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 18 keer).
 7. Beslis over de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. Bewuzt november 2022) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Noordwijk?

Jouw basisverzekering staat garant voor de meeste zorgkosten in Noordwijk. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Huisarts, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek en Dieetadvies, Ergotherapie, Wijkverpleging, Verloskundige zorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van jouw actuele verzekering en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Op onze website tref je enige erkende zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Noordwijk is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Het basispakket vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: loop na of je assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Noordwijk. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Noordwijk? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €60 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Noordwijk moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorgbedrijven in de regio Noordwijk. Bijvoorbeeld: kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, podotherapie maar ook haptonomie, apotheek, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij Ditzo en Univé. Controleer de voorwaarden van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Huishoudelijke hulp WMO.

Verzekeringskantoor in Noordwijk

Houd jij van 1 op 1 contact t.a.v. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Noordwijk. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige controleert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Noordwijk