Loading...

Zorgverzekering Noordwelle Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Noordwelle. Veel gekozen partijen zijn VGZ, FBTO, Achmea, Menzis, OHRA. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht de actuele polis met jouw wensen. Met medewerking van de innovatieve zorgvergelijker mag ook jij snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. vaccinaties plus vergoeding bril en contactlenzen. De overstap is binnen 5 minuten geregeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is soms moeilijk. Termen als Vrijwillig eigen risico of Solidariteit komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van ZorgDirect of Pro Life tot FBTO en VGZ. Hoe vind ik een geschikte verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker detecteer je vlug en gemakkelijk een goedkope verzekering die overeenkomt met de individuele wensen. Is het lastig? Op deze website vind je praktische informatie ten aanzien van eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Nieuwe Niedorp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Noordwelle? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door de polisvergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je snel welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA, Besured is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-noordwelle


Meest gekozen zorgpolis in Noordwelle?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Lutjegast afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze pagina vind je een aantal factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor onder andere Apotemnofilie of Hoogteziekte, maar ook Oppositioneel-opstandige gedragsstoornis en Trombose. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (maximaal €500). Het pluspunt is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra module voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Schouwen-Duiveland) of juist een hogeschool / universiteit. Je krijgt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Noordwelle?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Noordwelle of ergens in de buurt. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler online. Hieronder check je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn achttien keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitkering betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Besured augustus 2022) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Noordwelle?

Het basispakket compenseert de meeste zorgkosten in Noordwelle. Op die manier worden kosten gedekt van bijv. Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw actuele dekking en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar tref jij enige gangbare zorginstellingen in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Noordwelle wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: controleer goed of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Zeeland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Noordwelle. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Noordwelle? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Noordwelle moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Ook vind je vele verschillende types zorg in de streek Schouwen-Duiveland. Bijvoorbeeld: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, logopedie maar ook stoppen met roken, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, haptonomie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij FBTO en PNOZorg. Check de kleine lettertjes van de polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Dekking Huisartsenzorg.

Verzekeringskantoor in Noordwelle

Wil je het liefst1 op 1 contact ten aanzien van een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Noordwelle. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon kijkt naar je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Noordwelle