Loading...

Zorgverzekering Noordlaren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Noordlaren. Populaire keuzes zijn Achmea, CZ, Menzis, FBTO, OHRA. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Past jouw huidige polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van onze snelle zorgvergelijker kan je direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals kraamzorg / huidbehandelingen. De overstap is echt zo geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is soms niet eenvoudig. Termen als Tandartsverzekering + Aanvullende verzekering vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of inTwente tot o.a. Interpolis en Zilveren Kruis. Hoe stap ik over naar een betaalbare verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels onze zorgvergelijker vind je direct en makkelijk een betrouwbare verzekering die aansluit op je wensen. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij nuttige adviezen aangaande de eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Nieuwaal zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Noordlaren? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van de zorgvergelijker – inclusief handige filters – check je binnen 1 minuut welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, HEMA betreft vaak een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-noordlaren


Betrouwbare zorgpolis in Noordlaren?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Lunteren afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Univé, Interpolis, United Consumers. Op deze site tref je nuttige onderdelen die van belang zijn. Met deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Delayed sleep phase syndrome of Dwergfactor, echter ook Meningeoom en Waardenburgsyndroom. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (max €500). Je profiteert van een minder hoge premie. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra verzekering voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Haren) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Noordlaren?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Noordlaren of in een omliggende plaats. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via internet. Hierna spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (o.a. 6 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld AnderZorg december 2022) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Noordlaren?

Jouw basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Noordlaren. Zo ben je standaard verzekerd voor zaken als Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist en tevens Logopedie, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Lees de condities van de huidige modules en zie meteen wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina spot je meerdere populaire zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Noordlaren wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: controleer goed of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Groningen. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Noordlaren. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Noordlaren? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Noordlaren moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Er zijn nog allerlei zorgbedrijven in de regio Haren. Zoals ergotherapie, kraamzorg, logopedie, diëtetiek en plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, audicien. De dekkingen wisselen nogal bij FBTO of ZieZo. Raadpleeg de kleine lettertjes van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Dekking Huidafwijking.

Verzekeringskantoor in Noordlaren

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak met betrekking tot de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Noordlaren. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist controleert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Noordlaren