Loading...

Zorgverzekering Noordhoek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Noordhoek. Bijvoorbeeld naar FBTO, CZ, Achmea, Menzis, OHRA. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Klopt deze actuele zorgverzekering met jouw omstandigheden? Via deze scherpe zorgvergelijker kan men vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld huidbehandelingen + huidtherapie. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is best gecompliceerd. Begrippen als Zorgverzekeringsfonds of Zorgverzekeringsfonds komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van C4Me of Pro Life tot bijv. Ditzo en United Consumers. Hoe ontdek ik een passende polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels deze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die past bij je zorgwensen. Kom je er niet uit? Hier lees jij praktische informatie ten aanzien van aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Nieuw-Vossemeer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Noordhoek? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met ons vergelijk script – en de speciale filters – bekijk je binnen 1 minuut welke partij in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden is vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-noordhoek


Betrouwbare zorgpolis in Noordhoek?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Luddeweer afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers, Bewuzt. Op deze site ontdek je enkele variabelen waar je zeker op moet letten. Via deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Astigmatisme of Hallux valgus, maar ook Lipoom en Transpositie van de grote vaten. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (maximaal €500). Het voordeel is een goedkope polis. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Moerdijk) of mogelijk een school. Jouw “win” is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Noordhoek?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Noordhoek of ergens in de buurt. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via het internet. Op deze pagina bekijk jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 12 keer p/jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. ZorgDirect oversluiten) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Noordhoek?

Jouw basispakket dekt veel zorgkosten in Noordhoek. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijv. Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Logopedie. Check de kleine letters van je huidige polis en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina tref je enige gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Noordhoek wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: check even of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Noordhoek. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Noordhoek? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Enige uitzondering is een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €35 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Noordhoek moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je meerdere verschillende types zorg in de gemeente Moerdijk. Neem nou ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, logopedie en plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken, apotheek. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij DSW of VGZ. Controleer de dekking van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Hormonen bij vruchtbaarheidsbehandelingen.

Verzekeringskantoor in Noordhoek

Houd jij van face to face contact omtrent je zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Noordhoek. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur checkt je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Noordhoek