Loading...

Zorgverzekering Noordeinde Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Noordeinde. Populaire keuzes zijn OHRA, CZ, VGZ, Achmea, FBTO. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht deze actuele verzekering bij jouw situatie? Geholpen door de nuttige zorgvergelijker kan men vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals o.a. orthodontie / chiropractie. Het overstappen is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is redelijk gecompliceerd. Feiten zoals Eigen risico of Acceptatieplicht zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van De Amersfoortse of Menzis tot bijv. De Goudse en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door onze zorgvergelijker vind je gelijk en moeiteloos een goede verzekering die klopt met de zorgwensen. Hulp nodig? Op deze website lees je makkelijke gegevens aangaande de naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Nieuw-Lekkerland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Noordeinde? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. De premie komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels de vergelijk module – met uitgebreide functies – spot je binnen 1 minuut welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, HEMA is meestal wel een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-noordeinde


De beste zorgpolis in Noordeinde?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Losdorp afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Hierna vind je veel besproken onderdelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Cholesteatoom of Hirsutisme, en tevens voor bijv. Obesitas en Spaanse griep. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij een stuk minder zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, gemeente (Graft-De Rijp) of via een vereniging. Je krijgt een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Noordeinde?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Noordeinde of rondom deze plaats. Let op: het kan nog sneller en duidelijker via internet. Hieronder tref jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 9 behandelingen).
 7. Selecteer de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Zekur oversluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Noordeinde?

Het basispakket betaalt een groot deel van de zorgkosten in Noordeinde. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijv. Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts en Logopedie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Lees de kleine letters van jouw actuele modules om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Verderop check jij een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Noordeinde wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: controleer goed of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Noordeinde. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basisverzekering. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Noordeinde? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Noordeinde moet wel een contract hebben met je verzekering. Er zijn nog een aantal verschillende types zorg in en rondom Graft-De Rijp. Bijvoorbeeld: ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, logopedie of haptonomie, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, audicien. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij CZ of VvAA. Check de afspraken van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Dekking Hoog of laag bed.

Verzekeringskantoor in Noordeinde

Prefereer jij persoonlijk contact m.b.t. de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Noordeinde. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider inventariseert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Noordeinde