Loading...

Zorgverzekering Noordbeemster Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Noordbeemster. Populaire keuzes zijn FBTO, VGZ, Menzis, Achmea, CZ. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Matcht de afgesloten dekking met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van de innovatieve zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende verzekeringen zoals anticonceptie en kraamzorg. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is redelijk complex. Feiten zoals Zorgpremie + Zorgplicht komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of Ohra tot aan CZdirect en Salland. Hoe achterhaal ik een gewoon goede aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door een zorgvergelijker tref je vlug en makkelijk een betrouwbare verzekering die spoort met de zorgwensen. Problemen? Hier spot jij nuttige gegevens met betrekking tot de restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Nieuw-Buinen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Noordbeemster? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via de polisvergelijker – met bruikbare filters – tref je snel welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Anderzorg is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-noordbeemster


Meest gekozen zorgpolis in Noordbeemster?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Lopikerkapel afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis. Verderop tref je betekenisvolle onderdelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Darmpoliep of Downsyndroom, echter ook Morfologie huidafwijkingen en Syndroom van Churg-Strauss. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (maximaal €500). Het voordeel is een betaalbare premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Beemster) of mogelijk een vereniging. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). Soms is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Noordbeemster?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Noordbeemster of in een omliggende plaats. Let op: het kan nog sneller en nog effectiever via het internet. Hierna bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 18 behandelingen).
 7. Kies de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld VGZ oversluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Noordbeemster?

De basisverzekering vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Noordbeemster. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijv. Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist maar ook Revalidatiezorg, Dieetadvies, Verloskundige zorg, Logopedie. Bekijk de polisvoorwaarden van jouw huidige dekking om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op onze website spot jij een paar gangbare zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Noordbeemster wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: controleer goed of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Noordbeemster. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Noordbeemster? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €50 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Noordbeemster moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorgbedrijven in de regio Beemster. Denk aan: ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, diëtetiek en ook plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg, audicien. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Menzis of United Consumers. Controleer de afspraken van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Dekking Homeopathie.

Verzekeringskantoor in Noordbeemster

Houd jij van een persoonlijke afspraak omtrent jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Noordbeemster. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur bekijkt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Noordbeemster