Loading...

Zorgverzekering Noord-Sleen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Noord-Sleen. Bijvoorbeeld naar FBTO, CZ, VGZ, Achmea, Menzis. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past jouw huidige polis bij jouw situatie? Via onze nuttige zorgvergelijker kan jij nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals o.a. alternatieve zorg / tandheelkundige hulp. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten geregeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is best niet eenvoudig. Feiten zoals Restitutiepolis + Eerstelijns zorg vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Zorg en Zekerheid of inTwente tot bijv. Ik en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker achterhaal je direct en probleemloos een goedkope verzekering die in lijn is met je individuele wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl check je bruikbare gegevens m.b.t. de restitutiepolis, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Nieuw-Beijerland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Noord-Sleen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels de polisvergelijker – met bruikbare filters – zoek je direct welke verzekeringspolis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Meer voordeel behalen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-noord-sleen


De beste zorgpolis in Noord-Sleen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Lopik afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Hierna lees je meer over veel besproken onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor problemen zoals Arachibutyrofobie of Hordeolum internum, en tevens voor bijv. Neurovasculair Compressie Syndroom en Slaapziekte. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (niet meer dan €500). Je profiteert van lagere maandlasten. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Coevorden) of via een school. Jouw “win” is een lagere premie (korting van 5-10%). In de regel is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Noord-Sleen?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Noord-Sleen of ergens in de buurt. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via het internet. Hier bekijk jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere achttien stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Univé oversluiten) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Noord-Sleen?

De basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Noord-Sleen. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen en Logopedie, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Wijkverpleging. Controleer de voorwaarden van jouw huidige dekking en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop lees jij een paar veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Drenthe.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Noord-Sleen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: inspecteer of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Drenthe. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Noord-Sleen. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Noord-Sleen? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €25 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Noord-Sleen zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog een aantal verschillende types zorg in de regio Coevorden. Bijvoorbeeld: logopedie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg of haptonomie, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, apotheek. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij HEMA of Promovendum. Bestudeer de condities van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Dekking Heupartrose.

Verzekeringskantoor in Noord-Sleen

Prefereer jij persoonlijk contact omtrent de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Noord-Sleen. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur bespreekt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Noord-Sleen