Loading...

Zorgverzekering Noorbeek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Noorbeek. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, Achmea, Menzis, OHRA, CZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om het huidige contract goed te bekijken. Klopt jouw bestaande polis met jouw omstandigheden? Geholpen door deze nuttige zorgvergelijker mag ook jij rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende dekkingen zoals o.a. EHBO-advies en vergoeding bril en contactlenzen. De overstap is binnen 2 minuten geregeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is nogal ingewikkeld. Termen als CAK of Zorgverzekeraar komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of inTwente tot o.a. Ditzo en United Consumers. Hoe achterhaal ik een goede aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij een zorgvergelijker detecteer je vlug en makkelijk een goede verzekering die in lijn is met de behoeften. Is het lastig? Op onze website tref je makkelijke gegevens met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Nieuw-Amsterdam zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Noorbeek? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het tarief hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via de vergelijk module – met handige zoekfuncties – zoek jij binnen enkele minuten welke partij de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-noorbeek


Populaire zorgpolis in Noorbeek?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Loosdrecht afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Op deze pagina bekijk je een aantal onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorginstellingen voor aandoeningen als Angststoornis of Fantoompijn, maar ook Mola-zwangerschap en Zwarte Dood. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar minder zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (max €500). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra module voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Eijsden-Margraten) of soms een opleiding. Jouw “win” is een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Noorbeek?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Noorbeek of omgeving. Let op: het kan nog sneller en eenvoudiger online. Onderstaand tref je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 12 per jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen aangaande brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. UMC Zorgverzekering oversluiten) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Noorbeek?

Jouw basispakket vergoedt veel zorgkosten in Noorbeek. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medisch specialist en tevens Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Bekijk de voorwaarden van je huidige verzekering en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar tref jij meerdere erkende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Noorbeek wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: inventariseer of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Noorbeek. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Noorbeek? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €30 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Noorbeek zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Er zijn nog velerlei verschillende types zorg in de regio Eijsden-Margraten. Denk aan: ergotherapie, logopedie, diëtetiek, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie, apotheek. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij HEMA of Univé. Controleer de voorwaarden van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Herstel na ongeval.

Verzekeringskantoor in Noorbeek

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak aangaande een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Noorbeek. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist bespreekt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Noorbeek