Loading...

Zorgverzekering Nooitgedacht Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Nooitgedacht. Dit kan o.a. naar Menzis, VGZ, Achmea, OHRA, CZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de huidige verzekering goed door te nemen. Klopt jouw bestaande zorgverzekering met jouw behoeften? Aan de hand van een innovatieve zorgvergelijker kan men direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen als bijv. anticonceptie / tand. De overstap is echt zo gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is nogal niet makkelijk. Feiten zoals Solidariteit en Wet BIG zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Besured of Pro Life tot CZdirect en VGZ. Hoe stap ik over naar een voordelige aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door een zorgvergelijker achterhaal je vlug en eenvoudig een goedkope verzekering die klopt met jouw zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op deze pagina tref je bruikbare gegevens ten aanzien van basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Nieuw- en Sint Joosland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Nooitgedacht? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels de zorgvergelijker – en de speciale filters – check je direct welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured is meestal wel een natura- of budgetpolis. Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-nooitgedacht


Meest gekozen zorgpolis in Nooitgedacht?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Loosbroek afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Univé, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Hierna bekijk je nuttige variabelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor bijvoorbeeld Caudasyndroom of Klüver-Bucy-syndroom, echter ook Metaplasie en Windei. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is het ER €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500). Jouw “win” is een goedkope polis. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra module voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, gemeente (Aa en Hunze) of juist een hogeschool / universiteit. Je krijgt een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nooitgedacht?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Nooitgedacht of rondom deze plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via het internet. Hierna check jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. negen stuks per jaar).
 7. Bepaal een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Stad Holland oversluiten) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Nooitgedacht?

De basispolis compenseert allerlei zorgkosten in Nooitgedacht. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist, Medicijnen en Verloskundige zorg, Ergotherapie, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg. Lees de algemene voorwaarden van de huidige polis en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina tref jij meerdere vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Nooitgedacht wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: verifieer of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Drenthe. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Nooitgedacht. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Nooitgedacht? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Nooitgedacht is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Tevens zijn er allerlei verschillende types zorg in en rondom Aa en Hunze. Zoals ergotherapie, logopedie, diëtetiek, kraamzorg en ook audicien, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij CZdirect en ZieZo. Check de voorwaarden van de polis voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Dekking Herstel en balans.

Verzekeringskantoor in Nooitgedacht

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak ten aanzien van de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Nooitgedacht. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon bekijkt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nooitgedacht