Loading...

Zorgverzekering Nistelrode Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Nistelrode. Populaire keuzes zijn Menzis, CZ, VGZ, FBTO, Achmea. In 2020 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past deze geldende polis bij jouw situatie? Met medewerking van een innovatieve zorgvergelijker kan iedereen snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen zoals EHBO-advies + mantelzorg. Overstappen van polis is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is best niet makkelijk. Termen als SKGZ of Gemoedsbezwaarde vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van C4Me of Kiemer tot bijv. FBTO en Salland. Hoe ontdek ik een betrouwbare aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van deze zorgvergelijker detecteer je snel en ongecompliceerd een voordelige verzekering die matcht met alle wensen. Meer info? Op deze pagina vind je handige specificaties met betrekking tot de naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Zie ook meer over Nieuw Namen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juli 2021 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Nistelrode? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de vergelijk module – met uitgebreide functies – tref je binnen enkele minuten welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2019 tot eind januari 2020. Extra veel voordeel op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-nistelrode


Veel gekozen zorgpolis in Nistelrode?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2020 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Loon afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2020 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Univé, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Verderop tref je belangrijke factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor onder andere Beroepsastma of Homofobie, echter ook Maskergelaat en Subjectief dubbelgangersyndroom. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2020 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra verzekering voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Bernheze) of via een opleiding. Je ontvangt een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nistelrode?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Nistelrode of rondom deze plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via internet. Onderstaand spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2020.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn negen keer p/jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Promovendum oversluiten) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Nistelrode?

Het basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Nistelrode. Hiermee ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts maar ook Logopedie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Bekijk de voorwaarden van de actuele verzekering en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website vind je enkele populaire zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Nistelrode wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: verifieer of je verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Nistelrode. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Nistelrode? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Nistelrode moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Er zijn nog meerdere verschillende types zorg in de regio Bernheze. Denk aan: logopedie, podotherapie, kraamzorg, ergotherapie maar ook haptonomie, stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie, audicien. De vergoedingen wisselen nogal bij C4Me of Pro Life. Bestudeer de afspraken van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Dekking Haptotherapie.

Verzekeringskantoor in Nistelrode

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak rondom je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Nistelrode. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider bekijkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nistelrode