Loading...

Zorgverzekering Nijensleek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Nijensleek. Veel gekozen partijen zijn Achmea, CZ, FBTO, OHRA, VGZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Klopt jouw afgesloten polis nog met jouw situatie? Geholpen door onze nuttige zorgvergelijker kan men snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende dekkingen zoals o.a. dieetadvies of mindfulness. De overstap is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk ingewikkeld. Feiten zoals Ketenzorg + Ingezetene vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of PNOZorg tot bijvoorbeeld De Goudse en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van een zorgvergelijker vind je direct en gemakkelijk een duidelijke verzekering die past bij je zorgbehoefte. Problemen? Op deze pagina spot jij makkelijke informatie met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Nes zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Nijensleek? De kosten van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – check je binnen 1 minuut welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-nijensleek


Veel gekozen zorgpolis in Nijensleek?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Lithoijen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis. Hieronder tref je veel besproken factoren die jou verder op weg helpen. Via deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgadressen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorginstellingen voor o.a. Cerebrovasculair accident of Hoogteziekte, echter ook Notenallergie en Stereotiepe-bewegingsstoornis. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een minder hoge premie. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra dekking voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Westerveld) of soms een school. Jouw “win” is korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nijensleek?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Nijensleek of omgeving. Handig: het kan nog sneller en nog effectiever d.m.v. internet. Hieronder tref jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (o.a. achttien behandelingen).
 7. Selecteer de dekking voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is HEMA oversluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Nijensleek?

Jouw basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Nijensleek. Zodoende ben je standaard verzekerd voor o.a. Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts, Bloedonderzoek en tevens Logopedie, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Check de algemene voorwaarden van je huidige verzekeraar en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Hierna tref jij meerdere erkende zorgaanbieders in de provincie Drenthe.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Nijensleek wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: verifieer of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Drenthe. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Nijensleek. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Nijensleek? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €30 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Nijensleek is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Ook vind je een aantal zorginstellingen in de buurt van Westerveld. Bijvoorbeeld: diëtetiek, podotherapie, kraamzorg, ergotherapie en stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, haptonomie, audicien. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij De Goudse of Promovendum. Raadpleeg de voorwaarden van je polis voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Gezondheidspsycholoog.

Verzekeringskantoor in Nijensleek

Houd jij van face to face contact inzake een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Nijensleek. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur inventariseert jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nijensleek