Loading...

Zorgverzekering Nijeholtpade Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Nijeholtpade. Populaire keuzes zijn Menzis, Achmea, OHRA, CZ, FBTO. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Matcht jouw huidige polis met wat jij belangrijk vindt? Via de scherpe zorgvergelijker mag ook jij gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals bijvoorbeeld epilatie of acnetherapie. Overstappen van polis is echt zo gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is redelijk moeilijk. Termen als Gemoedsbezwaarde + Polisvoorwaarden komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van Besured of OZF tot bijvoorbeeld Ditzo en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een goedkope verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van deze zorgvergelijker tref je direct en moeiteloos een duidelijke verzekering die in lijn is met de individuele wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk je praktische informatie met betrekking tot de naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Bekijk ook meer info over Neerijnen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Nijeholtpade? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met de polisvergelijker – en de speciale filters – spot jij direct welke partij voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Extra veel voordeel op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Anderzorg, Promovendum, HEMA is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-nijeholtpade


Betrouwbare zorgpolis in Nijeholtpade?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Lippenhuizen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Hierna bekijk je veel besproken aspecten die van belang zijn. Dankzij deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Apert-syndroom of Hondsdolheid, en tevens voor bijv. Poliomyelitis en Syndroom van Sotos. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij minder zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Weststellingwerf) of via een vereniging. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nijeholtpade?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Nijeholtpade of rondom deze plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker online. Op deze pagina tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 27 stuks per jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is DSW oversluiten) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Nijeholtpade?

De basispolis staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Nijeholtpade. Zo ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Huisarts, Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis en Ergotherapie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Bekijk de kleine letters van je huidige verzekering om te zien wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Verderop check jij enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Friesland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Nijeholtpade is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Je basisverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: check even of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Friesland. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Nijeholtpade. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basispolis. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Nijeholtpade? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Nijeholtpade moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Ook vind je meerdere soorten zorg in de gemeente Weststellingwerf. Onder andere: logopedie, podotherapie, ergotherapie, kraamzorg of audicien, stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Ditzo of PMA. Bekijk de dekking van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Generalistische Basis GGZ.

Verzekeringskantoor in Nijeholtpade

Wil je het liefstpersoonlijk contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Nijeholtpade. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bekijkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nijeholtpade