Loading...

Zorgverzekering Nij Beets Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Rond november tot en met december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Nij Beets. Populaire keuzes zijn OHRA, VGZ, Achmea, Menzis, CZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Klopt de actuele dekking met jouw wensen. Via onze handige zorgvergelijker kun jij snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals manuele therapie / beweegzorg. Overstappen van polis is razendsnel gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is nogal complex. Zaken als Natura zorgverzekering of Zorgtoeslag vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van Avéro Achmea of Menzis tot o.a. Delta Lloyd en Salland. Hoe ontdek ik een professionele verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door deze zorgvergelijker detecteer je vlug en zonder problemen een voordelige verzekering die overeenkomt met de wensen. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij nuttige gegevens ten aanzien van collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Nederland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Nij Beets? De prijzen van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De premie komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via onze vergelijker – en de speciale filters – spot jij gelijk welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg is meestal wel een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-nij-beets


Populaire zorgpolis in Nij Beets?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Linden afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Univé, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Hierna lees je meer over een aantal factoren die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Constitutioneel eczeem of Glossolalie, echter ook Koorts en Sociale fobie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (maximaal €500). Het pluspunt is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, de gemeente (Opsterland) of wellicht een vereniging. Je krijgt een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nij Beets?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Nij Beets of rondom deze plaats. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker op internet. Op deze pagina vind jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere achttien behandelingen).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. CZ oversluiten) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Nij Beets?

Jouw basisverzekering betaalt allerlei zorgkosten in Nij Beets. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Dieetadvies. Controleer de voorwaarden van jouw actuele verzekering en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina bekijk jij een aantal gangbare zorgaanbieders in de provincie Friesland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Nij Beets wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: check even of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Friesland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Nij Beets. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Nij Beets? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Nij Beets moet wel een contract hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere verschillende types zorg in de regio Opsterland. Zoals diëtetiek, logopedie, kraamzorg, ergotherapie en ook stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, haptonomie. De dekkingen wisselen nogal bij Delta Lloyd en Zekur. Bekijk de kleine lettertjes van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Geneesmiddelen.

Verzekeringskantoor in Nij Beets

Prefereer jij persoonlijk contact t.a.v. jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Nij Beets. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon bespreekt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nij Beets