Loading...

Zorgverzekering Nij Altoenae Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Nij Altoenae. Denk bijvoorbeeld aan CZ, Menzis, OHRA, Achmea, VGZ. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt deze actuele verzekering met jouw behoeften? Via een slimme zorgvergelijker kun jij direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld anticonceptie / alternatieve geneeswijzen. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is vaak niet eenvoudig. Termen als AWBZ + Ingezetene vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van Bewuzt of Pro Life tot bijvoorbeeld FBTO en VvAA. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van een zorgvergelijker detecteer je vlug en eenvoudig een betrouwbare verzekering die klopt met de zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze pagina lees jij handige details m.b.t. de eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Nederhorst den Berg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Nij Altoenae? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met onze vergelijker – met handige zoekfuncties – spot je binnen 1 minuut welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-nij-altoenae


De beste zorgpolis in Nij Altoenae?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Linde afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Verderop tref je belangrijke aspecten die extra belangrijk zijn. Dankzij deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorginstellingen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Asplenie of Hematofobie, en tevens voor bijv. Perlèche en Tetralogie van Fallot. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar een stuk minder zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (het Bildt) of via een onderwijsinstelling. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nij Altoenae?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Nij Altoenae of omgeving. Maar je doet dit veel rapper en eenvoudiger d.m.v. internet. Hier tref jij onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn achttien keer).
 7. Bepaal de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is C4Me oversluiten) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Nij Altoenae?

Jouw basispolis betaalt een groot deel van de zorgkosten in Nij Altoenae. Zo worden kosten gedekt van o.a. Ziekenvervoer, Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis maar ook Wijkverpleging, Ergotherapie, Dieetadvies, Logopedie. Inventariseer de kleine letters van de huidige verzekering en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder lees jij enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Nij Altoenae is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: inspecteer of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Friesland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Nij Altoenae. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Nij Altoenae? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van een paar tientjes per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Nij Altoenae moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er meerdere zorgbedrijven in de streek het Bildt. Onder andere: ergotherapie, logopedie, diëtetiek, podotherapie en ook psychologische zorg, haptonomie, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij HEMA en UMC Zorgverzekering. Controleer de dekking van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Dekking Gehoorbescherming.

Verzekeringskantoor in Nij Altoenae

Prefereer jij face to face contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Nij Altoenae. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist checkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nij Altoenae