Loading...

Zorgverzekering Niftrik Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Niftrik. Populaire keuzes zijn CZ, FBTO, OHRA, Achmea, Menzis. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht jouw huidige dekking met jouw wensen. Met behulp van deze nuttige zorgvergelijker kan iedereen snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals o.a. anticonceptie en tand. Overstappen van aanbieder is razendsnel geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is vaak frustrerend. Feiten zoals Restitutiepolis of Collectieve verzekeringen vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van ZorgDirect of Kiemer tot o.a. De Friesland en United Consumers. Hoe stap ik over naar een passende verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van een zorgvergelijker achterhaal je rap en moeiteloos een betrouwbare verzekering die past bij jouw individuele wensen. Is het lastig? Hier lees jij makkelijke info aangaande de basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Nederasselt zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Niftrik? De kosten van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het tarief komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Door de polisvergelijker – inclusief handige filters – tref jij binnen enkele minuten welke polis de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, Besured is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-niftrik


Betrouwbare zorgpolis in Niftrik?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Limbricht afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Interpolis, Univé, United Consumers. Hieronder lees je meer over een aantal factoren die jou verder op weg helpen. Dankzij deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Via een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Aritmomanie of Hoofdpijn, echter ook Ziekte van Ménière en Syndroom van Carpenter. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een minder hoge premie. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra polis voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Wijchen) of juist een opleiding. Je krijgt een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Niftrik?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Niftrik of in een omliggende plaats. Echter, je doet dit veel rapper en eenvoudiger op internet. Hier spot je onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 12 behandelingen).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld Besured oversluiten) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Niftrik?

Jouw basispolis dekt de meeste zorgkosten in Niftrik. Daarmee worden kosten gedekt van bijv. Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis en Verloskundige zorg, Logopedie, Dieetadvies, Wijkverpleging. Lees de kleine letters van jouw huidige verzekeraar en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina bekijk jij meerdere gebruikelijke zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Niftrik is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Een basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: inventariseer of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Niftrik. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Niftrik? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €65 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Niftrik is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Tevens zijn er velerlei zorginstanties in de streek Wijchen. Zoals ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, diëtetiek en plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, haptonomie, audicien. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij C4Me of ZieZo. Bestudeer de dekking van je polis voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Gehoorapparaat.

Verzekeringskantoor in Niftrik

Prefereer jij face to face contact t.a.v. de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Niftrik. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon bekijkt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Niftrik