Loading...

Zorgverzekering Nieuwvliet Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Nieuwvliet. Populaire keuzes zijn FBTO, OHRA, Menzis, Achmea, CZ. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt jouw geldende polis met jouw behoeften? Met medewerking van een handige zorgvergelijker kan men nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld tand en anticonceptie. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is best lastig. Termen als Solidariteit + Zorgverzekeraar komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van Avéro Achmea of PMA tot o.a. Ik en Univé. Hoe achterhaal ik een betaalbare verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door de zorgvergelijker bekijk je direct en makkelijk een voordelige verzekering die in lijn is met alle wensen. Hulp nodig? Hier tref jij nuttige info aangaande de collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Naarden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Nieuwvliet? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De premie hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – spot jij supersnel welke organisatie voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Anderzorg is doorgaans een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-nieuwvliet


Betrouwbare zorgpolis in Nieuwvliet?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Lieveren afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Op deze pagina vind je een aantal onderdelen die extra belangrijk zijn. Via deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel variëren de zorginstellingen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Aerofagie of Endemie, echter ook Misselijkheid en Ziekte van Wilson. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (max €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra polis voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Sluis) of soms een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuwvliet?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in Nieuwvliet of ergens in de buurt. Handig: het kan nog sneller en nog effectiever op internet. Op deze pagina spot je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere achttien keer p/jaar).
 7. Selecteer de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld AnderZorg oversluiten) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Nieuwvliet?

Jouw basispolis dekt allerlei zorgkosten in Nieuwvliet. Hiermee worden kosten gedekt van onder andere Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen, Huisarts en tevens Wijkverpleging, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies. Lees de algemene voorwaarden van de huidige verzekering om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Verderop tref jij een paar gangbare zorginstellingen in de provincie Zeeland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Nieuwvliet is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: loop na of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Nieuwvliet. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Nieuwvliet? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €25 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Nieuwvliet is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Er zijn nog vele zorginstanties in en rondom Sluis. Denk aan: diëtetiek, ergotherapie, logopedie, kraamzorg en apotheek, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, audicien. De vergoedingen wisselen nogal bij Interpolis en Salland. Raadpleeg de dekking van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Dekking Gedeeltelijke gebitsprothese.

Verzekeringskantoor in Nieuwvliet

Wil je het liefsteen “echt” gesprek aangaande jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Nieuwvliet. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon controleert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuwvliet