Loading...

Zorgverzekering Nieuwveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Nieuwveen. Dit kan o.a. naar Achmea, FBTO, CZ, VGZ, OHRA. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om de huidige verzekering goed te bekijken. Klopt deze huidige polis met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van onze slimme zorgvergelijker kan men snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals o.a. alternatieve zorg of medische hulp buitenland. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is tamelijk lastig. Aspecten zoals Zorgpas + Wet BIG zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Promovendum of National Academic tot o.a. Delta Lloyd en Zekur. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van een zorgvergelijker bekijk je gelijk en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met de behoeften. Kom je er niet uit? Op deze website bekijk je praktische gegevens ten aanzien van collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Zie ook meer over Naaldwijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Nieuwveen? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. onze vergelijker – met uitgebreide functies – spot jij binnen 1 minuut welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-nieuwveen


Betrouwbare zorgpolis in Nieuwveen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Lievelde afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis. Hierna lees je meer over veel besproken variabelen die van belang zijn. Met behulp van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor o.a. Bloeding of Hypertrofische obstructieve cardiomyopathie, maar ook Münchhausen by proxy en Sociale fobie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (maximaal €500). Het pluspunt is een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra module voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Nieuwkoop) of soms een opleiding. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuwveen?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Nieuwveen of ergens in de buurt. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker op internet. Onderstaand tref je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 500).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn zes keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld De Amersfoortse oversluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Nieuwveen?

Jouw basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Nieuwveen. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Huisarts en Logopedie, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies. Bekijk de algemene voorwaarden van je huidige verzekering en zie meteen wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder bekijk jij enige populaire zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Nieuwveen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: check even of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Nieuwveen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Nieuwveen? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Nieuwveen zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Er zijn nog meerdere soorten zorg in de buurt van Nieuwkoop. Neem nou logopedie, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie of ook audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Besured of ZorgDirect. Raadpleeg de kleine lettertjes van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Gebruikskosten van een geleidehond.

Verzekeringskantoor in Nieuwveen

Wil je het liefsteen “echt” gesprek omtrent jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Nieuwveen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider inventariseert jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuwveen